Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Albert Bundy

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A profi sport továbbra is nagy üzlet, ezt mutatja, hogy az évezred fordulója (azaz 2000) óta eladott klubok mindegyikén jelentős profittal adott túl korábbi tulaja. Talán az sem okoz majd túl nagy meglepetést, hogy a listára egyetlen kivétellel csak amerikai klubok kerültek fel (és…..
Az utóbbi időben nyilvánosságra került Fidesz vezetők vagyongyarapodása kizárólag tisztességes munkájuk által elért eredmény. Aki mást feltételez az választhat a hazaáruló külföldi ügynök, balliberális gyurcsányista, nemzetietlen rezsitagadó, profitéhes bankimádó, multik…..
Albert Bundy 2014.10.12 09:33:22
A Fidesz javaslata az új fővárosi közgyűlésről az, hogy kvázi minden kerület egy választókerület és az ott megválasztott polgármester egyben a fővárosi képviselő is. Ezt egy tíz fős kompenzációs lista valamelyest arányosítaná. Az elv még rendben is volna, De a javaslat,…..
Albert Bundy 2014.05.31 08:06:31
Fotó: Leo Setä - Flickr Legalábbis a TimeOut New York posztja szerint, ha a Big Apple-ben valaki ilyesmit mondana, akkor tuti, hogy nem odavalósi. A teljes gyűjtemény egy töredékét kimazsoláztam, nem az eredeti sorrendben: 1. Ahhoz a pasashoz  – itt a metrószerelvényben, aki…..
A Kapos TV két műsorvezetőjének sikerült az az egészen elképesztő bravúr, hogy a sporthírek felkonferálása után pármásodperces humorbombázásba kezdtek, amiben mindkét fél szörnyet halt verbálisan. Az idősebb riporter kezdi a bulit, egy laza dagadtozással, mire a fiatalabbik…..
Mitől lehet erőszakos egy játék? Attól, hogy mi magunk válunk agresszívvé a játék közben, vagy csak egyszerűen, amiből tocsog a bél és véres kézzel kell kitépni a velünk szemben álló monstrum szívét? A kutatások nem tudják semmilyen vizsgálattal bizonyítani az erőszakos…..
Albert Bundy 2014.05.11 09:34:57
@skaven:
Én is pont ezt akartam írni. Viszont a grand theft pedig jogi kifejezés a lopás egy súlyosabb fokozatára, kb. mint vétség és bűncselekmény.
Valószínűleg ez a kantoni (Guangzhou, Kína) panoptikum nyerheti el a világ legrosszabb viaszbábú gyűjteményének kijáró címet. Egy biztos, az idelátogatóknak nem kis erőfeszítésébe kerül kitalálni, hogy kit is akarnak bemutatni a kiállítás szervezői - pedig a listán…..
A május 5-én visszatérő 24 minden idők legjobb tévés akciósorozata, ha pedig csak az első 4 évadot nézzük, akkor simán benne van az all-time top tízben. Az új évadban a fenti trailer alapján pedig minden benne lesz, amiért imádtuk Jack Bauer kalandjait, intrika, akció, suttogva…..
Az április elsejei beugratások eredete nem tisztázott. Több verzió is tartja magát, akit érdekel, hogy honnét ered a Wikin elolvashatja. Én minden évben várom, hogy mivel lepnek meg találékony embertársaim. Ma bemutatok néhányat a legjobb április elsejei tréfákból, amelyek tényleg sokakat…..
Albert Bundy 2014.04.01 18:11:01
4K, Ultra HD, fasza kis parasztvakítás ez, de a Fox a Super Bowlra természetesen nem hagyhatta ki, és hat olyan kamerát is elhelyeznek a pálya mellett, ami ebben a formátumban közvetít (4K: horizontális felbontásban 4000 pixel megjelenítése - a 1080p-s vagy 720p-s HD jelenleg 2000…..
Ezen a héten a hazai sajtó sekély állóvizét felkavarta a feltétel nélküli állampolgári alapjövedelem körül kibontakozó vita dagadó árhulláma. Megjósolható, hogy az élénk érdeklődés maximum egy hétig fog tartani. Ez igen sajnálatos, hiszen a szegénység enyhítése a hazai…..
Albert Bundy 2014.01.16 15:05:35
Alig pár hónappal azután, hogy csúnyán megbukott a köztévén Rákay Philip egymilliárd forintba kerülő, csujogatós-erőspistás kuItúrmaratonja, az Itthon vagy – Magyarország szeretlek, új műsorral jelentkezik a zenetévés múltú MTV-intendánsból lett vezérigazgató-…..
Egyszer a sors úgy hozta, hogy több, mint huszadmagammal egy számomra tökéletesen ismeretlen versenypályán állhattam rajthoz egy olyan autóval, amelyben még sosem ültem. És szakadt az eső én meg fostam, hogy egyáltalán körbetaláljak. Aztán minden jóra fordult, dobogós lett a…..