Regisztráció Blogot indítok
Adatok
littlered516

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan, az utóbbi évek messze legjobb brit sorozatából ki tudja mi lett volna, ha a címszerepet nem Cumberbatch kapja, hanem mondjuk John Simm, mert dögösebb. Mindezt Steven Moffat, a sorozat egyik alkotója árulta el a Hay Festival nevű irodalmi-művészeti fesztiválon. Az is kiderült,…..
littlered516 2014.05.28 17:42:09
@AaannnaaA: Egyetértek!
Vannak a klasszikus, régi sorozatok és vannak a modern nagymenők, amelyek miatt ismét igazán jó dolog egy sorozatban játszani. Azokra a leginkább 2000 környékén és utána indult szériákra gondolok most, amelyek már inkább filmszerűek, és jelenleg uralják az amerikai és európai…..
littlered516 2014.05.21 17:09:40
1918 februárjában járunk, egy frontra tartó vonaton érdekes társaság húzza meg magát közös vagonban: Christopher, McKechnie és Perowne került össze – a trióból csak a középső nem büntiből van itt, bár ő annak érzi. Légitámadás van, összekucorodva, behúzott nyakkal…..
Azok a kedves olvasók, akik követik az írásaimat, esetleg személyesen is ismernek, tudják, hogy sorozatok szempontjából a szívem csücskén angol színészek csücsülnek (elvakult PoI rajongók szíveskedjenek a felkapott köveket nem hozzám vágni, hanem letenni és tovább olvasni).…..
littlered516 2014.01.06 12:53:31
@AaannnaaA: Igen, már el is olvastam a 2 részt is, köszi. Úgy kedvet kaptam hozzá, meg kéne megint nézni. A könyvet én is megvettem, lassan kezdem is olvasni.
Amúgy teljes mértékben osztozom a Richard Armitage és Benedict Cumberbatch iránti rajongásban, ezért is telitalálatok a hogyvoltjaid :-)
Mármint Anita és családja Ausztráliában. Határátkelésük az alaposan végiggondolt és megtervezett fajtából való, de nem csak ezért érdemes elolvasni a történetet. (A nyitóképen kívül mindegyik fotó Anitáé, amit külön köszönök.) „Pénteken délután lementünk a…..
Sorozatunk utolsó részét Thornton gyárában kezdjük, ahol az egyáltalán nem kedves munkafelügyelő épp kihajítja Higginst, aki nyilván munkát szeretett volna. Mr. Thornton morcosan és egykedvűen nézi végig a jelenetet. Ezután Higgins Hale-ékhez megy, és arra kéri az öreget, ha…..
littlered516 2013.07.16 16:06:45
@AaannnaaA: Gondolom :-)