Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Nagy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek nagy többsége egyre inkább eltávolodik a politikusoktól. Nem a politikától, hanem a politika-csinálóktól. Nincs különbségtétel. Mindegyik oldalra ráhelyezik a „nemkívánatos” táblát. Miért? Teszem fel a kérdést. Miért? Teszik fel a kérdést a pártok és a…..
Balázs Nagy 2014.10.28 10:50:04
Kedves István, tisztelt Kéviselő Úr!
Megmondom őszintén sajnos Te kicsinálásra vagy ítélve.68 évesen amit leírtál, egy képviselő szájából sem hallottam még.Én minden pártnak megírtam( persze csak ellenzékieknek és a Jobbikat kihagyva) Hagyni kell az elérhetetlen dolgok igérgetését, mert már az első év végén kezdik a kormányt szidni az emberek.Egy lehetőség van, mivel meg lehet a választókat fogni.Az egyenesség.Nyilatkozzák ki, hogy amennyiben hatalomra kerülnek, FELELŐSSÉGVÁLLALÁSI NYILATKOZATOT ÍRATNAK MINDEN KORMÁNYTAGGAL:A felelősségvállalás kiterjed úgy a vagyoni, mind az erkölcsi felelősségre.Hagyjuk a politikai felelősséget.Azt a választók nagy ívben lecsinálják.Itt van Orbán Viktor: Felcsuti 50 hektáros földje ma már milliárdokat ér.Reméljük neki már nem, de az utódoknak igen.50 év elteltével a szerződés újitását nem írják alá.A létesitményeket az állam lebontja? Fenét.Orbánék méregdrágán bérbe adják az akadémiát, így a lopott pénz további forintokat fial!
Pártok Összefogása: Ez csak üres beszéd!Minden pártelnök ( kivétel Gyurcsány ) miniszterelnök akar lenni.Legjobban Mesterházy elvtárs.Ő nagyon éhes a hatalomra.Gyakorlatilag Orbán megkapja a lehetőséget, hogy 2014-ben uralmon maradjon.Ki ezért a felelős? A sok csókos párttag, hogy ki ne essen a csecs a szájából.Befejezem az írást, mert az idegességtől már reszket a gyomrom.Jó egészséget Istvánés köszönöm, hogy egy igaz magyar emberrel találkozhattam!Tisztelettel: Nagy Balázs