Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a mór

0 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves alattvalóim, trafikos hűbéreseim és egyéb seggreforgóim! Megérte, no. Én csak ezt látom, ha visszanézek a mögöttünk hagyott nehéz, küzdelmekkel, ármánnyal és árulással teli esztendőre.  Kurvára megérte.  Mondtam, hogy a hűségetek kifizetődik és egy…..
a mór 2013.12.31 12:41:14
@kifordított nagyanyó: TÉGED MEG VISSZA KÉNE FORDÍTANI !
Már soha nem gondoljuk azt, hogy az aktuális mocsoknál nincs lejjebb, de így is nehéz a magunk mögött hagyott évet nem mellbevágónak nevezni. Évértékelő sorozatunk első részében a két szarfaszú blogger mellett a széplelkű Klopi kisasszony is összegez, aztán jönnek tízes…..
a mór 2013.12.29 17:35:14
@kvadrillio: sajna (mármint a részedre) evvel a nímanddal és álmodozóval nem jó lóra tettél!
Nincs a zöld dosszéjában semmi bizonyíték, csak "valószínűleg" szóval kezdődő durrogtatás a volt NAVos elmeszüleményéből ... aki a hatóság félrevezetése miatt nemsokára lesz szabadlábon!
a mór 2013.12.29 19:49:29
@poor: szegény agyaroncs , hogy jutott ki a leveled a gumiszobából?
poor jövő áprilisban poorrá lészel!
elfujunk..
a mór 2013.12.30 09:34:36
@nandras01: érdekes faszfej! mert ma már demokrácia van nem a középkor...
megoldás rátok károgók: el lehet innen menni .... pl. angliába, ausztriába - mosogatni !!!
Sokaknak meglepetést okozott a kinevezése. Erre bizony még a legöregebb foci rókák sem számítottak. Hogy egy magyar lesz. Pontosabban, hogy egy magyarországi magyar. Pedig tulajdonképpen logikus volt. Elment a pénz a felcsúti stadionra. (Meg a többire.) Holott annyi milliárdból…..
a mór 2013.12.22 19:23:34
@turbocat: már a neved is egy vicc!!! mindannyian olyan okosak vagytok !!! Mindenhez értetek ballibes faszok!
Mond egyáltalán a grundfocin kívűl rúgtál labdába valaha?
Talán a judis családodban kellene az észt osztani!! Érthető vagyok balfazok. Fogadni merek soha az életedben nem sportoltál! Esetleg a Tv-t nézted....mégis játszod a gyurcsótány féle észosztást? baromarcú eszetlen
a mór 2013.12.22 22:06:25
@Proszektura: Megírtam nem ? Okostojás!
Egyszerűen nem értetek ehhez a témához, mégis blogot írsz, vajh miért?
Ez az ,ami felháborít ...hogy jön ide a stadion építés, a Pintér min. lehülyézése...stb..stb.
Akkor írjatok ballibes lágyagyúak valamiről, ha értetek hozzá !!!!
Ennnyi - megfelel a válasz??
Mentális Deficit Viktor fél 2013.12.20 04:24:56
Nagyszerű vezérünk politikusi zsenialitását jó néhány posztban ecseteltük már. Nyilvánvaló, hogy jó úton halad az újraválasztás felé, sőt lazán befigyelhet egy újabb kétharmad is, elképesztő hatékonysággal adagolja a hülye népnek pontosan azt, amit a birkák hallani…..
a mór 2013.12.20 13:43:28
@mesélek: Te agyatlan dk.s és nem járok ki a városligetbe hogy csápoljak a sasorrú vezérednek egy üveg sörért!
a mór 2013.12.20 15:49:36
@rókafogta: nagyon forgatod a szavakat, mint a libes tesóid a szart! Én nem félek a fidesztől, de bezzeg a maszop és a DK az a népnyúzó és a hatalomért ölni tudó tolvajok gyülekezete!
A korrupcióellenes világnap alkalmával érdemes felidézni, milyen irányba mozdult a politikai korrupció az elmúlt években Magyarországon. Azt látjuk ugyanis, hogy hiába volt a korrupció felgöngyölítése és az elszámoltatás a Fidesz egyik jelszava 2010-ben, nem sikerült…..
a mór 2013.12.09 18:53:05
@toportyánzsóti: igen ... biztos, de te meg tanulj meg fogalmazni faszfej! Jövőre még az sem lesz .... szarban vagy hová vesznek fel eunuknak? a környező országokban nincs hárem, faszfejű.
Mehetsz a haverjaidhoz - a cigányokhoz - csicskásnak!!! Mondtam már,hogy gondolkodj el ezen, nemhogy irogatni fogsz,a cselédek estefelé már alszanak a z ólban , ahová való vagy! Ha előjösz véged.... kaptafára húznak !!!
a mór 2013.12.10 09:54:48
@toportyánzsóti: Geczi zsóti nagyon érzitek már a veszteteket! szűköltök a sasorrú vezéretekkel együtt....
egész biztosan meg vagytok már veszve!!!
sajnállak benneteket, veszett barmok, jön a vadász és végetek ....
használd ki ,hogy irogathatsz kb. 4 hónapod van és és a tűz a krematóriumban !!!
a mór 2013.12.11 12:37:26
@toportyánzsóti: Te agyatlan ,ha mi mennénk a csatornába ti éhenhaltok, mert megint az ország kifosztói kerülnének hatalomra...
De erről ne álmodozz szerencsétlen gumiszobás....végetek lesz tavasszal ,mint a görbebotnak! hiányozni fognak az a tanulatlan, vidéki és otromba kommentjeid ! Isten veled tapló
Lehet-e (csak) rezsicsökkentéssel választást nyerni? Lehet. És akkor itt meg is állhatnánk. De az igazi kérdés nem ez. Hanem, hogy érdemes-e?! Szabad-e egy pártnak, hasznos-e hosszútávon, ha kvázi együgyünek nézi az embereket, választókat? Szabad-e egy másik párt szintjére…..
a mór 2013.12.05 21:00:43
@beszoptuk: kicsit lökött vagy, és nem tudsz számolni sem!
Németországban sokkal többe kerül az élet! A testvéremék ide jönnek a házukba ( amit 10 éve vettek)és itt élnek Berlin helyettt.... 300- 500 Eu-róból nem lehet lint megélni! Faszkalap ....
a mór 2013.12.06 10:42:22
@beszoptuk: nalátod te agyhalott ! "kajára nem költenek (ellopják a konyhából) !
Akkor mit is tudnának félretenni , faszfej?
Rendszerkritikus nézeteket vallóként számtalanszor kapom meg, hogy pont az olyanok miatt nem lesz kormányváltás 2014-ben, mint én, mert „győzni csak összefogással lehet”, „Bajnaiék mégiscsak kevésbé rosszak, mint Orbán”, vagy éppen „most nincs idő egyénieskedésekre,…..
Nehéz higgadt maradni azok után, amit Mesterházy Attila tegnap művelt. Természetesen az áfacsalás-ügyről van szó. Horváth András szerint 1000 milliárd áfát csalnak el, és 700 milliárd áfát igényelnek vissza jogtalanul. Összesen az 1700 milliárd. Évente. Nézzük meg, hogy…..
a mór 2013.11.28 17:02:04
@Transylvanianmixedgrill: örüljetek neki, szarkeverők, hogy legalább mi figyelmeztetünk arra, hogy mekkora balfékek vagytok ....
Láttál ennél a senkinél egy dosszét és az mit bizonyít, talán azt ,hogy egy naív munkanélküli próbálkozik ilyen balfék blogíróknál egy kis zsozsóért homályos dolgokat elhinteni . Hátha valamelyik töketlen ráharap...!
Töketlen meg mindennap akad... kérdés vajon kinek a pénzéért ?
a mór 2013.11.28 21:27:28
@colonel Tigh: "ezredes" te csak higgy a saját elméletedben , ez a természetes! Én meg tartom az enyémet .... észrevehetnéd azért, hogy beindították a ballib elvtársaid szennyes kampányukat!
Meglátod ,hogy áprilisig kitalálnak még 3-4 ilyen "tuti történetet"
Az igaz,hogy a bajai videón nagyot buktak! Tehát be kell hozni az annál elkövetett "botlásukat"
a mór 2013.11.29 09:40:59
@colonel Tigh: "ezredes , Te is olyan vagy mint, a sasorrú vezéred... azt gondolod csak az a megfelelő gondolkodás mód amit ő talált ki! A másik felet mindenképp meg kell győzni az igazadról, nem? Meírtam az elején Te úgy gondolkodsz és meg így...! Szerintem ebben a szennyes kampányban még ti ballibesek előadtok ,vagy 3-4 hasonló kormány gyalázást !!!. Pedig nem jött be a trafikmutyi, a bajai videó ügy és stb.stb. vedd már észre fafejű!!!
Örömmel veszem észre, hogy a politikusaink a választások közeledtével jobb belátásra tértek, és a szardobálás helyett, észérvekkel igyekeznek meggyőzni a választópolgárokat. Wrong. A kormányerők megteremtették a törvényes kereteket a legális buszosztatáshoz. Baján volt a…..
a mór 2013.11.27 09:18:34
@toportyánzsóti: ja... csak hazaáruló,népnyúzó,ballibes csótány,mint gyurcsány,bajnai,kuncze,... és bandájuk
Orbán Viktor tavaly júliusban (még az előzetes regisztráció körüli mizéria miatt) azt mondta, “úgy fair, hogy a választások előtt több mint egy évvel minden részletszabályt mindenki pontosan ismerhessen.” Azóta természetesen számtalan esetben módosult a választási…..
a mór 2013.11.26 15:46:57
@Kate Beckett: akkor mond ..szerinted miért lesz "törvényes a választási csalás" ha szabad 2014 januárjától szállítani a voksolásra a szavazó polgárokat? Mi ez ,ha nem rosszindulatú vélemény kifejtése, ill. eltorzítása!,
a mór 2013.11.26 15:48:38
@a mór: ez a bajom a ballibesekkel...!!!
Nem csak hazudnak, de az olvasókat és kommentelőket még lázítják is...
szerencsétlen balosok
Mindig nagy izgalommal várjuk, ha Matolcsy György valahol felszólal. Az utóbbi időben sajnos egyre kevesebb alkalommal csodálhatjuk az unortodoxia pápájának megnyilvánulásait, pedig beszédei gyakorlatilag biztosítják számára a nívós elismerést, a Pinokkió-díjat. Most sem volt…..
a mór 2013.11.25 15:47:32
@Mitzimackó: te féleszű !!! és a cikk mekkora hatással van az emberekre ???
a mór 2013.11.25 20:16:18
@Arthur55: "de jaj nektek akik most jól vagytok lakva,," stb. Honnan gondolod mindezt rólam... szerencsétlen tulbuzgó BALLIBES !
Különben láttalak egy filmben Arthur , egy állandóan részeg faszfej voltál abban is!
Az ügy fontosságára tekintettel a máskor viccben utazó Vakkomondor most közzéteszi Orosházi Ferenc Áder Jánosnak, Orbán Viktornak és Kövér Lászlónak írt levelét. Áder János a Magyar Köztársaság elnöke részére, Sándor-palota, 1014 Budapest, Szent György tér…..
Csizmadia Ervin írása a nol.hu-n jelent meg. Kedves Alföldi Róbert! Kedves alkotói társulat! Amikor augusztus 20-án véget ért az önök új darabjának tévéközvetítése, első lelkesültségemben azt írtam a Facebookon: „Alföldi Istvánja hosszas méltatást kíván, és lesz…..
„L’impossible est le refuge des poltrons!” (A lehetetlen a gyávák menedéke!”) Napóleon   Tudjátok, mi a különbség az alku és a forradalom között? Az utóbbival jól járhatnak a győztesek és a nép zöme, de az alkuval csak az abban részesek! 1989-ben alkuval jött…..
Vajon tragikus állapotként kell értékelni az MSZP - Együtt tárgyalások jelenlegi állapotát? Kommunikációs szempontból mindenképpen (szivárogtatások, stb.), politikai szempontból viszont egyáltalán nem, sőt - még azt is mondhatjuk, az események egy már korábban elképzelt…..
a mór 2013.08.24 22:12:25
@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Tragédia e? Nyilvánvaló , egyszerű matematika: az mszp - valamint szimpatizánsai nélkül nincs ellenfele a fidesznek! Bár szerintem velük sincs esélye a baloldalnak...
Viktoriánus Blog Déjà vu 2013.08.24 09:18:25
Ilyen már volt.2005-ben. Az szocik addig keménykedtek a játszópajtásukkal (és vissza), amíg nevető harmadikként a Fidesz jelöltje, Sólyom László lett az államfő.(Mondjuk az akkori tét sokkal kisebb volt. Így is egy demokrata lett az elnök, nem volt ezzel nagy gond. Csak…..
a mór 2013.08.24 13:48:55
@KullWahad: Áh - mindegy! Magyarországon mindegyik fél úgy fogja érezni, hogy a pohár (csak!) félig van. Nem pedig úgy, hogy félig tele a pohár! Bajnai is azt hitte, az első gyűlésén, hogy megmozdul a nép! Egyre többen állnak majd a zászlaja alá!!! Aztán meglátták, hogy kik is állnak ott!!! Szerencsétlen megélhetési politikusok .... a régi arcokkal . Még szerencse,hogy nem engedték maguk közé a múlt böszméit!!! Akkor már vége is lenne a nagy ábrándnak, így még matematikai esély van !?
A magyarországi lakcímmel nem rendelkező magyar állampolgárok – akik közé jellemzően a határon túli külhoni magyarok tartoznak – levélszavazása súlyos dilemmákat vet fel. Az eljárás ugyanis számos kiskaput rejt magában. A postai út bizonytalansága mellett ilyen a…..
a mór 2013.08.22 18:50:51
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: Jó duma, hogy országfüggő, viszont akkor tisztában kellene lenned, ha már erről írsz, hogy hány országban gyakorlat, nem pedig a másikat agyatlanak nevezed
a mór 2013.08.22 18:53:34
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: már megírtam, faszkalap kihagytad pl. németországot is!!!
Nincs agyad hogy felfogd amit más ír?
a mór 2013.08.22 18:55:57
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: mi lenne. ha elmennél mondjuk utcaseprőnek? Jobban járnánk, mert ott ha a lószart nem veszed észre, semmi gond! De egy blogot megírni, az felelősség öregem, és előtte szedd össze az információt!
Gyépés
  X. A KEGYESSÉGRŐL ÉS AZ IRGALMASSÁGRÓL, VALAMINT A TÖBBI ERÉNYRŐL Az erények mértéke teszi teljessé a királyok koronáját, és a parancsok közt a tizedik. Mert az erények ura a Királyok Királya, miként égi serege áll kereken tíz karból, úgy életed vitele kerekedjék…..
a mór 2013.08.20 17:56:35
@calabria007: mostanra - ballibes faszok, nektek persze természetes a lopás és a büntetés hiánya! Nálatok még a drog és a másság is megengedett ....
Elfajzott töltelékek a magyar nép elnéző kegyelméből. Anno nem élték volna túl a kommentjüket, vagy kaloda, vagy bitófa !
a mór 2013.08.21 08:45:50
@calabria007: Te féleszű ez is engem igazol!! Mi kell ahhoz,hogy eszetek is legyen, ne a messiást várjátok?
Kettős Mérce Gusztus 20! 2013.08.19 17:53:15
A nemzetet egyben kell tartani, hirdeti a kormányzati kommunikáció gusztus 20 megünneplésének előestjén. Ezt a mondatot harsogja Orbán Viktor, miközben haverjai épp szilánkokra tépik azt, ami az "egy nemzetből" még megmaradt. Magyarország már jó pár éve nem egy nemzet, és…..
a mór 2013.08.20 20:06:37
@agyamputáltak: helyes ! Próbálkozz csak - magyarok ellensége, te irigykedő blogíró és sumákoló agyhalott ... a tagadás ebben a helyzetben beismerés!!!
a mór 2013.08.20 20:29:12
@toportyánzsóti: nalátod agylágya ... rájöttél (magadtól ?) hogy 2014. nem lesz a tietek balfaszok- csótányok
a mór 2013.08.20 20:31:43
@toportyánzsóti: gyengeagyuak nyomás lefeküdni - felvenni a gumipelenkát - féleszűek!
Varánusz Nemgyütt 2014 2013.08.18 11:09:14
Nem is tudom sírjunk vagy röhögjünk. A potenciális kormányváltók egyre inkább látszanak impotenciálisnak, mert az egyik örömszülő képes fasz nélkül küldeni a vőlegényt a lagziba. Ezzel az MSZP is feltalálta a sifferandrást, öszintén gratulálok.  Az ő, illetve az…..
„…Ha hiszünk a magunk erejében, képesek vagyunk véget vetni a… diktatúrának…” Részlet Orbán Viktor Nagy Imre temetésén mondott beszédéből – 1989. június 16.   …Hogy juthattunk idáig? Hogy süllyedhettünk ilyen mélyre? Sokan kérdezgetik ez manapság a magyarok…..
a mór 2013.08.15 17:13:53
@Moin Moin: Fölösleges , nekifutni nektek kell! Meg kellene dolgoznotok azért a fél milliárd EU-éeórt , amit leszakítottatok, hogy a libásék leváltsák a regnáló kormányt!!! Nem gondolod,hogy ilyen sehol Európában nincs, legalábbis nem bevett dolog?
Viszont, majd 1 év múlva szarba lesztek, amikor vissza kell adnotok amit bezsebeltetek, a többi kukabúvárral közösen! A nevük megvan, már régóta jegyezve vagytok, gáz lesz , inkább meneküljetek patkányok
a mór 2013.08.15 17:34:44
@Uva: én vegyem le a szemellemzőt, te szerencsétlen, hát a hírt mindenki elismeri! Soros Úr a nagy demokrata, a szocik kedvence, még továbbra is szeretne az országból tőkét kiszivattyúzni!!! Ezért hajlandó volt fél milliárdot rászánni, hogy az ellenzéket jutassa hatalomra és akkor szabad a gazda!!!
Csőstől jönne vissza neki is a privatizációból a pénze, bajnaiéknek pedig hízna a ciprusi ofshort számlájuk. Mint nem látsz ezen tisztán , te süket és néma - hallgatag majom!?
a mór 2013.08.15 18:20:41
@Uva: Épp most vallottad be - faszfej!! Európában melyik regnáló kormány ellen indult intervenció, akár pénzzel, akár médiában, újságcikkekkel ..stb?
Ennek ellenére az emberek hisznek a Fidesz-KDMP kormányban és nem hiszik el amit fröcsögtök rá!!!!
Ez a stílus a tietek "demokraták" gyurcsótánnyal az élén!!!
Jövő májustól szarba lesztek, kidobtatok több milliárdot!! és még azt hiszed és fröcsögöd, hogy a Fidesz stadionokat épít, Ők legalább arra költik, nem a magyar kormány lejáratására, bravó "magyar értelmiségi" aljas szennyládák..
Becsületrend, ravatalozó, sajtóper és jelöltek öldöklő harca Jászapátiban a francia Mezőgazdasági Érdemkereszt tiszti fokozata körül. Kavargó tér-idő síkokkal támad a szocialista párt. És most tényleg annyira odaverhette a korábban már trafikmutyival, és a saját…..
a mór 2013.08.12 16:32:31
A túlzottdeficit-eljárás megszüntetésével kapcsolatos kormányzati sikerpropaganda sem olcsó. Hirdetésekre közel 157 milliót, a miniszterelnök levelére pedig 755 milliót költött a kabinet az államkasszából. A kettőre együtt összesen 912,5 milliót. Hirdetések A…..
a mór 2013.08.09 12:38:22
@ésmi nem foglalt: nem megírtam te lágyagyú?
fordólhattál bírósághoz...!? igen kardlappal kaptad meg a magadét, ha csak kimentél az utcára!!!
a mór 2013.08.09 13:00:54
@ésmi nem foglalt: igazad van , csak te nem itt éltél akkor!!!
Láttad ,hogy kilőtték az emberek szemét? Direkt!
Egy kávézóból a törzsközönséget kizavarták az utcára( nem a f.huligánokat) és ahogy kiértek az ajtón, végig verték őket a viperával!!!
Láttad a TV-ben amikor az egyik olimpiai najnokunkat, (nem f.huligűánt) elgáncsolták a Madácsh téren és egyből közrefogták a pribéket, akkor takarásban ütötték -verték !!
Láttad amikor egy féllábu - magyar zászlóval megált a rendörök előtt kb. 30 méterre, hiszen úgysem zudott volna elfutni,,,
odarohantak hozzá a gyurcsótány pribékjei és felllökték, aztán ütőtték, verték, mint a babzsákot...stb. stb. Te szerencsétlen vak ember vagy! Olyan vagy minta majmok, se nem látsz, se nem hallasz, se nem beszélsz !!!
Eljött a bűnbánat ideje, talán kaphatunk még egy esélyt. Mert mi az össztársadalmi bajok forrása? A forráshiány. És mi az oka a forráshiánynak? A növekedés hiánya. És ki tehet arról, hogy nincs növekedés? Elsősorban a magyar gazdaság, de tágabb értelemben mi…..
a mór 2013.08.07 07:57:57
@toportyánzsóti: téged biztosan zsóti...
nemérti senki, hogy egy óvodás, hogy kommentál mikor nincs esze ! az IQ-d kb. 40