Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csehovnyik

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Köztársasági Elnök Úr! Kedves János! Régi ismeretségünkre, bő húsz éve létező személyes jó kapcsolatunkra alapozva engedd meg, hogy elhagyva a formaságokat levelem elejéről, azonnal a tárgyra térjek. Nyomatékosan arra kérlek, utasítsd vissza a Nemzeti Média- és…..
Csehovnyik 2013.08.16 14:43:55
@Kim Jong Un: Téged ismerlek! Te gáncsoltad el az idős nénit a mozgólépcsőn! Te vágtad fejbe az óvodást a téren! Te rúgsz bele a részeg hajléktalanba!
Az ilyen nem ember.
Csehovnyik 2013.08.16 14:53:36
@Kim Jong Un: szerintem feljelentelek, az a menő nálatok! Otthon azért anya csak elveri az édi kis popódat ;) Ez tuti bejön neked!
A kormányzat kommunikációs szakemberei még mindig nem tudták elmagyarázni az összes politikusnak, hogy bizonyos szavaknak súlya van. Pedig a Kósa-Szijjártó államcsődözését követő árfolyamzuhanás meglehetősen szemléletes példa volt. Navracsics Tibor valószínűleg valami…..
Csehovnyik 2013.07.19 14:04:23
@Lindalinda:

Nicolae Ceaușescu Romániát nyomorba döntötte, az emberek éheztek, az árvaházak dugig voltak.
"A forradalom óta eltelt 20 év után a Ceaușescu-kultusz újra hódít Romániában. A romániai Soros Alapítvány 2007-es felmérése szerint a román állampolgárok egynegyede Nicolae Ceaușescut tartja az eddigi legjobb román politikusnak. Egy 2009-es CURS-felmérés szerint a románok 83%-a úgy tartja, hogy Ceaușescu nem volt rossz vezető. Az egykori államelnök, diktátor tehát jó eséllyel indulna a romániai elnökválasztáson."
Valami ilyesmi buzgó vakságot érezni most is a kedves habzó szájú Fidesz szavazók körében.
Mindent összevetve, minden külső kényszerítő erőt és belső feladatot beleszámolva, 50 éve nincsen ennyire rossz kormánya az országnak, mint az Orbáné. 1963-ban nagyjából véget ért az '56-os forradalmat követő megtorlás, megkezdődött a konszolidáció, amely ugyan tovább…..
Csehovnyik 2013.07.16 09:36:48
Szépen összeszedve:

olvass-nezz-lass.hupont.hu/31/100120-ok-amiert-nem-szavaznek-a

(Ha ezeket a kommenteket egy magyar-nyelvtan tanár látná...:))

A Kádár rendszerben is volt hajléktalanság, szegénység, munkanélküliség, hiába volt teljes foglalkoztatás. A jelenlegi kormány viszont ostoba, kegyetlen módon építi le, szünteti meg a szociális rendszert. Eljöhet az idő, amikor krumpliért vereszünk a "multiban".

Ja és készül a második "kubatov" lista. Egyébként miért járnának házról házra a Fidesz aktivisták aláíró ívekkel?
Csehovnyik 2013.07.16 11:58:39
@szb9:
Pl.:Kaya Ibrahim, Joszif Tot ügy/ügyek. Honnan is lett volna bevételük...