Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Diablero

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már Ramadán van, akkor ma látogassunk el az Egyesült Arab Emirátusokba, Fikus Kukisz segítségével. Korábban (még a kezdeti időkben) írt egy posztot, most újjal jelentkezett, a leírtak nem minden tanulság nélkül valók. „Mivel az új Határátkelő-oldalon nincs még…..
Diablero 2013.07.15 23:53:00
A rabszolgakrol nehany szo.
Inferior munkakorokben valoban nemmagasak a berek. Egy haztartasi alkalmazott -nevezhetnenk cselednek- tipikusan 1500 AED korul kap havonta, es altalaban ott is lakik, heti egy kimeno nap mellett. tipikusan filippinok.
A legujabb szabalyozas ertelmeben bangladeshiek nem kapnak mar munkavallalasi vizumot, viszont ejtsunk szot az indiaiakrol. Na, veluk tele van Dubai. Itt most nem mennek bele a politkailag inkorrekt fejtegetesekbe, de megallapithato, hogy a legrasszistabbak itt a feherek, akik -felszabadulva a politikai korrektseg beklyoja alol- nyiltan szidjak az osszes tobbi rasszt. Fokepp az indiaiakkal van tele mindenkinek mindene (joggal).
Visszaterve a rabszolgakhoz, tipikusan epitkezeseken szabalyos rabszolgamunka folyik. Csorokat behulyitik indiaban, lesz jo munka, sok penz. Kiutaztatjak oket, persze hitelbe. Kierve elveszik az utleveluket es tenylegesen rabszolgakent dolgoztatjak oket. Kb evekig huzhatjak az igat, hogy az otthoni hitelt (kiutazas+vizum+szereny kozvetitoi dij) visszfizessek. Embertelen korulmenyek kozott laknak, gyakran verik oket. Ez tenyleg nem szep dolog.

Meg egy szo a nemzetisegekrol. Tele van egesz Dubai oroszokkal. Gyakorlatilag ok az egyetlen nacio, akik azert vannak itt tomegevel, mert szeretnekitt lenni. Ennek megfeleloen egy nagy orosz jatszoter let az egesz. A plazakban ciril betus feliratok, szorolapok, orosz hangbemondasok, reklamok. A reszeg angolok a feher noknel tipikusan a "kak gyela" felutessel inditanak -tobbnyire nem tevednek.