Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Jenő

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„All the good girls go to hell” (a jókislányok mind elkárhoznak), énekli az utóbbi években rendkívül felkapott, mindössze 18 éves Billie Eilish legújabb klipjében, melyben egy égből aláhulló, majd pokoli környezetben félholtan ténfergő, kőolajban megmártózó szárnyas lényt alakít, akit a háttérben…..
Kovács Jenő 2019.09.24 15:42:34
Tudjuk, hogy nem nézel videoklipeket. Tudjuk, hogy hülyeségnek tartod őket, amikre kár időt fecsérelni. Ez jól is van így. Azonban a gyerekeid, családtagjaid vagy olyanok, akikkel törődsz, nézhetik. Sőt, nem csupán nézhetik, de az általuk sugallt manipulatív, személyiségformáló üzenetekre is…..
Kovács Jenő 2019.09.24 15:27:08
Húsvéthoz közeledve tegnap megkezdtem a nagytakarítást, ami jó szokáshoz illően magába foglalja a függöny kimosását és az ablak megpucolását is.  Szépen nekikészültem a műveletnek (ablakot szeretek mosni, de a függönyt le- és feltenni egyszerűen rühellem), amikor a…..
Már megint ez a buzitéma megy mindenhol. Elegem van belőle, lassan már ciki lesz heterónak lenni. Rendben van, hogy vannak buzik, elfogadom őket, de ne reklámozzák, maradjanak csendben, és akkor nincs baj. Ugye mindannyian tudjuk, kik állnak emögött a buzipropaganda…..
           Tegnap éjfélkor lementünk az egyik kocsmába (ez egy craft beer pub,  középosztálybeli közönséggel), megnézni, milyen Anglia a választások éjszakáján. Tévé sehol, az emberek nem nézegetik az okostelefonjaikat, és nem úgy tűnt, hogy a választások egyáltalán…..
Kovács Jenő 2015.05.11 11:39:45
@jotunder: :) Most vettem észre, hogy egy kicsit lerövidítettem. De azért megértetted, ugye?