Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plézer

313 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De ismét egy vas a Ducati specialista NCR műhelytől, aminek már az építési alapja is különleges gép nem más mint egy Desmosedici RR mely tovább nemesedve: NCR Milliona 16! Katt a képre galéria nyílik:  Az előzőekben beszéltünk az olasz…..
... mondtam, hogy nem elég nekik egy hely, de még kettő sem az NCR szépen odateszi magát ha a pénzes vevők keresnek valamit náluk megtalálják csak győzzék pelyvával! NCR Maccina Nera! Katt a képre galéria nyílik:  Röviden a lényeg ahogy a…..
Igen ez a szörnyeteg a gázturbinás Rolls-Royce Model 250 helikopter turbinával hajtott: MTT Turbine Superbike Y2K!  Ezt a vasat ismerhetitek minden idők egyik legrosszabb "A Vas" című motoros filmjének végéből... de hogy nem csak ez a hírnév jusson…..
Na most mi is ez? Épp csak megérkeztek a supersport olszályból kifaragott supernaked-ek, és már itt is vann a gigattútázókból formálódó új naked osztály? Az FC6 véglege formája még nem ismert, de valószínűsíthető, hogy a 2007-ben a Tokio-i motorshow-n bemutatott Evo6…..
plézer 2013.11.21 22:09:56
@mrCarbon: talán lesz egy honda ami nem csak a motorozni vágyó fiatalok riogatására jó :D (ctx 1300)...
Na ez aztán tényleg valami igazán egyedi amit a pénzedért kapsz: ICON Sheene! Ez a motor egyféle tisztelgés Barry Sheene kétszeres világbajnok előtt, akinek Andrew Morris az Icon Motorcycles fejese mindig is nagy tisztelője volt! A hajtás nem bízták pajtásra, hanem egy…..
Sokat gondolkoztam rajta hogy mit írjak arról amit a nagy motoros portálok folyamatosan már a kiállítás előtt is posztolnak, amiről minden gyár ontja magából a marketing anyagokat, amivel tele van a nyomtatott motoros sajtó.. Aztán rájöttem: arról senki nem ír mekkora buli ide…..
A Kawasaki igen ütős és agresszív bringát csinált az új Z1000-ből. Nem kell szégyenkeznie a Supernaked-ek tornasorában, bár a 140 lóerős teljesítménye alapján csak középmezőnybeli versenyző lett. Ezt a teljesítményt az ECU és az airbox átdolgozásával érték el. Az…..
És tessék,itt van !!!  2011-után már arról beszéltek, hogy  törlik a nagy CB -gyártását, és  szinte észrevehetetlen módosításokat eszközöltek, majd láss csodát megszületett a jók-legjobbja , a 2014-es big bike !    Klasszikus három szín kombó, új…..
Hiába az NCR-es srácok nem szarral gurítanak: NCR Leggera 1200 Titanium Special! 108.600€ egy Ducati Hypermotard-ért? Első blikkre nem tűnik nagy számnak a vas... pedig! A NCR ismét mindent megtett, hogy filozófiájuknak eleget tegyenek: minden legyen jobb, könnyebb és…..
... 1.000€-val előzi meg a 8. helyezett MV Agusta F4 CC-t, de így már becsúszik a 7. helyre a különleges Confederate B135 Wraith Combat! Tehát a 7. helyezését mindössze 1.000€-nak köszönheti, viszont kinézetben semmi nem hasonlítható ehhez a géphez! Az…..
Ahogy a mondás tartja: A szépségért szenvedni kell! Erre a motorra már el kell költeni egy kisebb falu éves költségvetését: MV Agusta F4 CC! Nincs olyan motoros aki ne ismerné az MV Agusta nevet, azonban az F4 CC egy olyan különleges limitált széria amit igen kevés - egész…..
Még meg sem emésztettük, hogy végre gyártják máris egy debütál az első exkluzív modell, az MV Agusta Rivale 800 Urban Camo! És hogy, hogy tudott ilyen gyorsan elkészülni? A válasz egyszerűbb mint gondolnád a megrendelést egy bizonyos Castiglioni adta le a Tecnoart…..
plézer 2013.10.28 13:38:59
Ebben a listában hiába az utolsó azért sokan adnák valaki fél karját, hogy a garázsban álljon a VYRUS 987 C3 4V V! Cseppet sem olcsó, de a 78.000€-os ár csak a lista legutolsó helyére repíti az igazán különleges, függőcsapszeges kormányzású vasat. 1198-as Ducati blokk…..
plézer 2013.10.27 19:04:37
@Molnár András: tudom de gondoltam odaírod te ezt magadtól is :)
plézer 2013.10.27 19:12:10
@Molnár András: akkor végérvényesen megfertőzött a vyrus :D
Az NCR soha nem végzett fél munkát itt sem volt másként: NCR Mike Hailwood TT! 2008-ban mikor az NCR Corse bejelentette, hogy Mike "The Bike" Hailwood 1978-as Tourist Trophy F1 1978 Ducati 900SS-ének állít emléket igen magasra tették a lécet! Az alapot egy Ducati Sport…..
..
..
Hogy melyik a legdrágább vas a világon? Sajnos nem ez a kérdés amin agyalnunk kell általában vásárlás közben... pedig van akinek ez okoz fejtörést... szar neki! Szóval a kérdés maga triviális de a válasz már nem olyan egyszerű.  Ha megkérdezünk valaki félig…..