Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lecsóx

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sötét Nagyúr új oldaláról mutatkozik be ebben az Egyesült Államokban nemrég megjelent mesekönyvben. Ahelyett, hogy a Lázadók elsöprésén fáradozna, Vader inkább a kis Luke felnevelésének szenteli idejét. Olyan meghitt pillanatoknak lehetünk tanúi, hogy miként viszi magával…..
Lecsóx 2012.06.18 16:45:50
A Prometheus (a filmről itt olvashatsz) múlt héten világszerte 142 millió dollárt gyűjtött össze, ami egy R kategóriás sci-fi horrorhoz mérten elég szép eredmény. Ridley Scott rendező  a folytatáson töri a fejét, ami 3-4 év múlva érkezne a filmszínházakba. "Már az…..
Konzervatórium Hülye magyar 2012.04.24 07:30:00
Aki ma alacsonyabbnak születik, annak az esélye arra, hogy kosárlabdában jó legyen, jóval kisebb, mint magas társaié. Aki ma soványabbnak születik, annak az esélye elhanyagolható abban a tekintetben, hogy szumóbajnok legyen. Aki ma szegény családból származik az egész világon,…..
Lecsóx 2012.04.25 08:49:09
Mirkóczki Ádám szociológus, a Jobbik parlamenti képviselőjének törvényjavaslata és a rendőrségnek a Meleg Méltóság Menetét elutasító határozata kapcsán, mint minden évben, újra előtérbe került a homoszexualitás témája. Sokat gondolkodom a homoszexualitásról:…..
Lecsóx 2012.04.18 14:58:34
@hammer:

Hmm ha ez így van miért nem gyógyítják ki a sok homokos papot? Vagy az rendben van, hogy a keresztény papok világszerte fiú gyerekekkel, erőszakkal létesítenek szexuális kapcsolatot? Vagy éppen ti vagytok ultraliberálisok és ez belefér.
Gondoltad volna, hogy 40 százalékkal szegényebbek vagyunk, mint 10 évvel ezelőtt? A fogyasztási láz, a devizahitelek és a józan gondolkodás hiányának keveréke lesújtó képet mutat…  Kíváncsiak voltunk arra, hogy a teljes éves nettó kereset arányában mekkora…..
A minap Brendel Mátyás, a Piroslapok blog szerzője írt egy nagyon tanulságos és érdekes cikket. Van ugyan néhány megállapítás az írásában amivel tudnék vitatkozni, de ezek viszonylagos apróságok, nem befolyásolják a cikk alapvető üzenetét. Azt, hogy az ellenzéki tüntetések…..
Nagyszerű hírt közölt a Hollywood Reporter: az ITV Studios America és a HDFILMS bejelentette, hogy remake-t terveznek az 1970-es évek kultikus űroperájából, az Alfa Holdbázisból. Az eredetileg Space: 1999 címre hallgató, két évadot (48 epizódot) megélt sorozatot Gerry és Sylvia…..
Lecsóx 2012.02.11 10:02:29
Lelki szemeim előtt megjelentek Tokaj lejtői tele ilyen gyönyörű kis házikókkal. Amik természetesen hordozhatóak/újra telepíthetőek és energiatakarékosak, mert ezek a tulajdonságok nélkül már nem élet az élet. :-) Amúgy gondolkodás nélkül birtokba vennék egy ilyen kis…..
  Gondolták volna, hogy a fagyi és az energia árának aránya 1995 óta nagyjából állandó? Pedig így van. A villamos energia esetében egy gömb nyári hűsítő desszert árán 1995-ben 3,6 kilowattóra áramot lehetett vásárolni, míg napjainkban egy gombóc fagyi 3,9 kilowattóra…..
Olvasgatom az ellenzéki, illetve mértékadónak mondott gazdasági szakemberek nyilatkozatait, akik az egy kulcsost fúrják a progresszív SZJA-t favorizálva.Na kérem, orbitális hazugság e törekvés. Több okból.A legfőbb ok, hogy a megadóztatható, tisztességesen fizető alkalmazotti…..
ágy - asztal - tv Modern poszt 2011.09.12 12:01:00
Mert az élet nem csak átalakított parasztházról, kibővített 60-as évekbeli egyenházakról, meg agyonajnározott loftokról, brutálmagas belmagasságú pesti bérlakásokról vagy kényszerű panelekről szól. Van, akinek nem csak hogy van vér a pucájában építészt fogadni, de…..
  Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!     Nem vádolok senkit és…..
  Erről a desszertről mindenképpen tudnotok kell, az a meglátásunk. Nem hizlal és valami orbitálisan finom. Illetve: egyszerű, mint a pofon. Kell hozzá eper, mascarpone (250 gr) és tejszín (4 dl). Tehát végy két maréknyi epret, persze keze válogatja ugye... Mosd meg,…..
Lecsóx 2011.06.06 10:51:30
@Jó Estét:

Azért lehet fogyni a zsírevéssel, mert ha nem eszel szénhidrátot, akkor a szervezeted a szükséges szénhidrátot a meglevő zsírból alakítja szénhidráttá, persze ilyenkor az izmaid is szépen bomlani kezdenek, de aki úgysem mozog hozzá az ezt észre sem veszi :). Hosszú távon ez nagyon egészségtelen módszer.
Lecsóx 2011.06.06 10:58:52
@Cs:

Ez nem igaz. A legtöbb energia a zsírban van.

1 g zsír 9,3 kcal
1 g szénhidrát 4,1 kcal
1 g fehérje 5,4 kcal

Azért fogyhatnak mert a test több hőt kénytelen termelni a folyamatos hideg miatt.
Lecsóx 2011.06.06 12:33:29
@PeterBlau:

Ja, de így most nem annyira rémisztő. :)

Nem hazudtam, mert zsírevést írtam. 100 százalék zsírt, nem húst!

Az állatok azért növesztenek zsírt magukon télre mert annak a legkisebb a térfogata? Mi van?

Inkább azért mert szénhidrátot nem tudnak tárolni csak a fészekben ha elteszik a magokat.
Szép az autó, jó az autó és szinte új. Mindössze annyi a baja, hogy az árából simán futotta volna S8-asra is. Saját néven. Vélemények az azonos című írásunkról...
Szkeptikus blog Energiakarkötők 2011.02.24 07:24:00
Véletlenül bukkantam rá a Power Balance energiakarkötőkre a világháló böngészése közben. Ezek az egyszerűnek kinéző karkötők szinte mindenhol megtalálhatóak manapság, és egyre népszerűbbek. Nemrég olvashattunk róluk az igen népszerű sportgéza internetes portálon, máshonnan pedig megtudhatjuk, hogy…..
  Elérkezett a nagy nap, Orbán Viktor beszédével elstartolt a Nemzeti Együttműkődés Gazdasági Rendszere (a NEGR). A miniszterelnök expozéjában arról beszélt, hogy a mai adórendszerünk igazságtalan, mert teljesíthetetlen dolgokat követel az adózóktól, akik emiatt az…..
H2SO4 Konnektorok a világban 2010.05.24 01:18:00
Vajon kik vannak többen? Akik ismerik az AC/DC zenekart vagy azok, akik tudják, hogy mit jelent ez a rövidítés. Mind a váltakozó áramot jelölő AC (alternating current), mind pedig az egyenáramot jelölő DC (direct current) a világ legtöbb lakott területén része az életvitelnek.…..
Négy éve jelent meg az Anima Sound System legutóbbi nagylemeze, a We Strike, ami már csak a címéből is ítélve harcos, komor album volt. Ennek szöges ellentéte a napokban boltokba kerülő Tedd a napfényt be a számba, ami a 80-as éveket idéző diszkóval és funkkal kacérkodó…..
Lecsóx 2010.05.20 16:27:20
Csütörtök 18.00 órától gyűltek össze Malomvölgyben azok a kutyások, barátok, ismerősök, szimpatizánsok és tiltakozók, akik a vasárnap lelőtt Viszki kutyára emlékezve egy búcsúztató sétát tettek a tó körül. Azon a helyen, amit Viszki kutya annyira szeretett, most egy…..
Autófília 1.0 vs 2.0, avagy... 2010.01.05 09:00:00
... Fillérbaszás kontra маленький (málenkíj) élvezet Nem röhög! Teljesen komoly a helyzet. Kocsira van szükség, de nincs pénz? Valami kell mindenképpen, de a fél milla az már álomhatár? Ismerős ugye ?! Megpróbálunk segíteni! Következzen hát egy ízig-vérig…..
Lecsóx 2010.01.05 16:15:49
Nincs a világon olyasmi, amit a szerbek ne tudnának jobban, vagy legalább ugyanolyan színvonalon megcsinálni, mint az eredeti. A szobros poszt után ehhez semmi kétség nem fér. A legszaftosabb szerb bulvárlap, a Press jóvoltából egy újabb csodát ismerhetünk meg. Miško Đorđević…..
   Merengő felvezetés   A körülmények szerencsétlen összejátszása folytán létezik egy város, amelynek a neve Pécs. Sok város létezik, de abban nem pécsiek élnek, tehát azok nem számítanak. A város meghalt, holt teteme a Mecsek oldalán fekszik, de egyes…..
Lecsóx 2009.09.15 15:55:52
Végre egy naiv ügyfél, aki pozitívan áll a dolgokhoz! Nem zavarja, hogy benézett a Tescoban egy minden irányba világító átlátszó zseblámpát, amiből ráadásul kilopták a rázogatáskor áramot fejlesztő mágnest, és amiről kiderült, hogy igazából nem is ez, hanem két gombelem…..
Lecsóx 2009.08.27 22:16:55
@havajj:

A CR2032 ELEM, NEM akku. Az elem nem tölthető, hiszen egy irreverzibilis kémiai folyamat során adja le az energiát. Ha tölteni akarod fel fog robbanni. De te csak nyugodtan töltsed otthon az elemeket. Próbáld meg alvás közben a párnád mellett, az az igazán hatékony megoldás.