Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktoria S.L. (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már Ramadán van, akkor ma látogassunk el az Egyesült Arab Emirátusokba, Fikus Kukisz segítségével. Korábban (még a kezdeti időkben) írt egy posztot, most újjal jelentkezett, a leírtak nem minden tanulság nélkül valók. „Mivel az új Határátkelő-oldalon nincs még…..
Viktoria S.L. (törölt) 2013.07.18 11:25:16
@smile750:
Bocsanat, valoban, ez igy szo szerint nem volt leirva, de jomagam is pontosan arra celoztam, hogy az emberi jogokat illetoen Dubai es altalaban az Emiratusok, tobb evtizeddel marad el Europatol. Ugyanakkor rengeteg teruleten elottunk jarnak. Ez eppen olyan teny, mint az, hogy az azsiai vendegmunkasokat sokszor kihasznaljak (nem feltetlenul az emiratusi helybeliek, sokszor mas orszagok betelepult vallalkozoi dolgoztatjak oket). Ugyanakkor az emberi jogokrol Europaban is csak ovatosan nyilatkoznek, hiszen vannak olyan orszagok, ahol az irott torvenyt rendszeresen mellozik, es bizony megesik, hogy az asszonnya valt fiatal lannyal kozlik, hogy mostantol legjobb lesz, ha otthon marad - de ez mar mas tema.

Feljebb emlitettem, hogy bar negativumok ellenere - amiket rendkivul korrekt irasodban te is emlitettel, - Dubai szerintem nagyon elheto es kellemes varos. Azzal mindenkinek tisztaban kellene lennie, mielott idejon, hogy milyen mertekben nyitott egy gyokeresen mas kulturara. Dubai kulturaja, klimaja, torvenyei es szokasai teljesen kulonboznek az europaban megszokottol... Mindenkinek sajat maganak kellene eldontenie, hogy az altalad bis emlitett sajatossagok neki meg belefernek-e. Akinek nem, az jobb, ha Dubai helyett valamelyik, sajat hazajahoz kulturajaban kozelebb allo orszagot valasztja.
Viktoria S.L. (törölt) 2013.07.19 23:19:43
@vöribaba:
Kedves Voribaba,

A különb szó egy b-vel írandó.

Istenkém segíts...
:D :D :D
Viktoria S.L. (törölt) 2013.07.19 23:25:55
@vöribaba:

Egyébiránt, 17 éves koromban pontosan magyar helyesírásból nyertem el országos első helyezést.

Kérdezz nyugodtan, ha nem vagy biztos valamiben.