Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sza01

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélhetőleg naiv ügyfélnek nem kell 30 napot várnia, hogy az OTP észervegye, hogy nem direkt fizette kétszer a mobilszámláját, hanem az ATM hibájából. A Homár mondjuk elképzelni sem tudja, miért ment le automatához fizetni, ha már a számláján volt a pénze. Ma egy számomra…..
sza01 2013.07.14 19:50:54
Olvasom a sok-sok kommentet. Egy ember, akinek problémája van megírja, majd jól lealázza a rengeteg hozzáértő, tökéletes életet élő istenség! Tudjátok az előzményeket? Ismeritek az illetőt?

Kedves Homár! Már a bevezető elég...hogy is mondjam...érdekes volt. Kissé lenézőnek éreztem. :(

Csak 1-2 dolog, amit nem tudnak kedves emberek:

A blogoló kisfia az orvosok hányavetiségének jóvoltából 2 hónapig állt folyamatos gyógykezelés (és kórházi kezelés) alatt, aminek a vége 3 különböző kórház megjárása 1 héten belül, 2x műtét 3 napon belül. Utólag bevallottan életveszélyes állapotban volt az utolsó műtét előtt egy banális hülyeség miatt, amit nem vettek észre. A kisfiú jól van, köszönjük! Viszont ugye nem kell leírnom, mennyi pénz megy el ilyenkor parkolásra? Telefonokra, ahol a gyerekkel este beszélünk, mert hiányzik apa??? Hisz kicsi még és a barátai, családja aggódik érte? Anya 0-24-ig az ágya mellett ül és ellátja, ha kell.

Örülök, hogy ennyi embernek olyan jól állnak a pénzügyei, hogy minden számláját mindenkor határidőn belül teljesíti. Nálunk a telefonszámla volt az utolsó, amit ki tudtunk tolni ezek után. De már mindent megoldottunk, köszönjük, hiszen az ember (legalább is mi) hónap közben is próbál különböző mellékkeresetekkel túlélni. Ennyi pénzből pl. mi 3 éve még meg tudtunk élni, de most szerencsére a nagy rezsicsökkentésnek a bankok ezreket vesznek le a számlánkról tranzakciós adókra hivatkozva (bocs, a számlakimutatókon nem ez a név szerepel), az élelmiszerárak az egekben és még sorolhatnám. Sajnos nem vagyunk trafiktulajdonosok, így zsonglőrködünk, ahogy rajtunk kívül több millióan az országban.

"Nem volt nála a telefon, miért nem neten intézte?": a munkahelyén az ipari kémektől való félelem miatt nincs engedélyezve (Tehát tiltva van!)az internet. A telefonját még biztosan senki nem felejtette otthon vagy az asztalán az itt kommentelők közül. Hát igen. Csak a blogíró lehet ennyire lúzer!

De olyan aljas is, hogy ki akarta fizetni a mobilszámla tartozását. Mert ki akarják kapcsolni és ezt nem szeretné. Csúnya fiú! Valóban ronda dolog!

Lehet, hogy idén valaki augusztus végén fizet tankönyvet, de a levélben, amit minden iskolába járó gyerek szülei megkaptak július 31. a határidő. Lehet, hogy valaki még nem hallott erről a botrányról itt a kommentelők közül?

Az előző OTP-s beíráshoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy mi is kaptunk egy ugyanilyen visszajelzést, melyben az szerepelt, hogy nem érkezett az automatára panasz. Akkor vegyék elő az állítólagos hangfelvételt, hiszen a beszélgetéseket rögzítik ugyebár.

Remélem ezek után én is kapok hideget- meleget, hiszen ebben az országban ezek szerint még csak panaszkodni sem lehet, ha valakit sérelem ér, mert kicsinálják, lenézik és ítélkeznek felette. De nem kérdezik meg: Segíthetünk valamiben ember?

A "lúzer" hozzátartozója