Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hunny

51 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az elmúlt 1 hétben nemigazán volt nagy történés. Többször is voltam kint egyik kollégával helyszínen. Routert kellett beállítani, multifunkciós nyomtató/faxoló/fénymásoló gépet beilleszteni egy meglévő rendszerbe. Talán az egyik legizgalmasabb volt, mikor egy windows…..
 Ismét elég rendesen hanyagoltam a blogomat az elmúlt fél évben. Így visszagondolva eléggé eseménydús volt, szívesen újra élném megint:)Két kis unokatestvérrel gyarapodtam, Rékával és Gergővel, utóbbinak egyben a keresztanyja is lettem. A keresztelő még hivatalosan nem…..
Hunny 2011.06.26 16:26:52
Szerintem blog Az első napok 2011.06.16 22:57:00
 Amint ígértem, itt van a beszámoló a munkahelyemen töltött első pár napról. Kedden kezdtem, mivel az volt a hét első munkanapja. A cégnél 3 srác dolgozik, akik az első napomon helyszínen dolgoztak, így legfőképpen szakvéleményeket írtam a főnökkel biztosítók…..
Az elmúlt napokban találkoztam pár olyan emberrel, akik nem biztos, hogy méltók az "ember" címre.Szerdán este mentem vissza Szegedre, mikor Kiskunhalason felszállt egy pár a buszra. Kb a 40-es éveikben lehettek, de egy 80-as ember kinézetét megirigyelhetnék, bűzlöttek a…..
Hunny 2011.01.15 11:43:11
@A szerzetes: Lehet valaki okos anélkül, hogy jó lenne a megjelenése, de ki ül le tárgyalni egy olyan tudóssal, politikussal, aki úgy néz ki mint egy koldus?
Jó régen írtam már ide, ezért csodálkozom is, hogy minden nap van 10 látogatóm. hát köszönöm nektek:)A 2010-es év utolsó hónapjaiban semmi extra nem történt velem, azért összefoglalom nektek pár szóban.Mint sokan tudjátok, szeptembertől új suliba kerültem-be kellett…..
Szerintem blog A mi kis Jerry-nk:) 2010.08.13 10:33:00
Múlt héten csütörtökön az én Igor cicám megörvendeztetett:) Este egyedül voltam otthon, az emeleten voltam a szobámban. Egyszercsak hallom, hogy lent kivágódik a szúnyogháló. Na mondom megjött Igor, de ekkor észleltem, hogy rohangászik a drága. Na mondom gáz van, ilyet csak…..
Hétfőn nagy vidáman kijöttem óráról, nem volt jó idő (esett az eső) de én jól éreztem magam. Volt egy kis elintézni valóm, gondoltam essünk neki:)Először bementem a gyógyszertárba vitamint venni, itt a tavasz kell egy kis turbó. Hozzá kell tennem, hogy az előzmény az, hogy…..
Szerintem blog Dolgozni jóóóó:) 2010.02.26 22:16:00
Mint sokan tudjuk, Szegeden egy jó ideje és még jó darabig közúti munkálatok folynak: villamos síneket cserélnek, pár buszból villamos illetve troli busz lesz, és egy nagy csomópontot is átépítenek, lámpás körforgalom lesz belőle (Kíváncsian várom a végeredményt). Múlt…..
Szerintem blog Szatírikus esetek 2010.02.19 15:01:00
Sziasztok!Tudom, tudom, nagyon nagyon régen jelentkeztem már, de igyekszem bepótolni:) Így máris megosztok veletek két történetet amik a napokban történtek meg velem. Szerdán délután olyan 4 óra körül megyek haza óráról. A buszon olyan dolgot láttam amire nem biztos, hogy…..
Szerintem blog Modern átkok:) 2009.12.17 18:12:00
Kedves Olvasóim!Jó rég írtam már ide, de ismét elérkezett e nemes alkalom. Összegyűjtöttem pár vicces átkot, remélem örömmel olvassárok őket. Jó szórakozást! Ó, hogy egy csontváz hívna baráti találkozóra!Ó, hogy a vakondok puszilgassák a homlokod!Hogy a…..
Hunny 2009.12.18 23:17:13
@reden87: Egy kettőt küldenék neki simán:D
Ennek a nyárnak is vége lett, így visszaköltöztem Szegedre és elindult az élet.Mint eddig szinte minden évben, most se indult zökkenő mentesen. Hétfőn szerencsére még minden rendben volt, majd kedd reggel indultam a spejzba, hogy szerzek egy kis reggelinek valót. A dolog nem sült el…..
Szerintem blog Mogyoródon jártam 2009.08.17 20:27:00
Biztos észrevettétek, hogy jó régen írtam igen, hisz már reklamációt is kaptam:D De azért köszönöm, hogy minden nap volt pár ember aki mglátogatta az oldalt;)Mint a címből sejteni lehet, a Mogyoródon töltött pár napomat osztanám meg veletek. Karesz barátom meghívott hozzájuk…..
Kéjgáz-mérgezés Bukarest, Románia 1999. -  Saját autójában, szeretkezés után, szénmonoxid mérgezés miatt halt meg Mario Bugeanu (24), román NB1-es focista és barátnője –jelentették a helyi…..
Szerintem blog Darwin díj 2009.06.25 10:23:00
A Darwin-díjat Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja szellemében azoknak ítélik oda az interneten, akik saját életük feláldozásával megvédik emberi génkészletünket. A díjnyertes személyek rendkívül idióta módszerekkel igyekszenek kiküszöbölni saját magukat, hogy…..
Szerintem blog Aláaknázva 2009.06.10 13:30:00
A Nógrád megyei Pásztón még sokáig emlékezni fognak annak az autószerelőnek az esetére, aki saját budiját robbantotta magára. A kétszeresen is "aláaknázott" balszerencsés férfi rendhagyó katapultálása után a környékbeliek nem tudták, hogy röhögjenek vagy…..
Szerintem blog Édes méreg 2009.06.07 10:39:00
Mint sokan tudjárok, az egészséges életmód híve vagyok (bár nem mindig sikerül betartani), igyekszem kerülni a cukros élelmiszereket és lehetőleg az édesítő szereket is. Hogy miért? Azt hiszem az alábbi cikkben (amit nem én írtam) megkapjátok a választ. *Az…..
Szerintem blog Elhavazva... 2009.06.05 12:52:00
Sziasztok!Jó ideje ismét nem írtam semmit a blogomra sajnos. Pár napja töröm a fejemet, hogy mit is kéne/lehetne, de igazán semmi nem jut az eszembe. Folyton csak a tanulás, tanulni való jár a fejemben, a pihenő időmben meg lerogyok kikapcsolni. Az agykontrollos témával is rendesen…..
Férfi : "Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?" Nő: "Nem" Férfi : "OK." Nö : "...vagy mégis?!" Férfi : "Na mi legyen akkor?" Nö : "Nem tudom" Férfi : "Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?" Nö :…..
Szerintem blog A név kötelez (?) 2009.05.25 12:51:00
Egyik nap  nagyban gondolkodtam, mikor arra döbbentem rá, hogy jó pár Tímea nevű ismerősöm van, de igazán egyikkel se jó a kapcsolatom. De hogy mért, azt magam se tudom.Elsó példa lehet nővérem, akivel aránylag jól megvagyunk, de ha ránk jön az 5 perc, akkor folyamatosan…..
"Terméktámogatás: Igen, miben segíthetek? Vásárló: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végig vezetne kérem a folyamaton? Terméktámogatás: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra? Vásárló: Hát, nem vagyok egy…..
Szerintem blog A kamion 2009.05.19 09:37:00
Csakis a mi Szerzetes barátunk kedvéért:D  ..
Aki netalántán régebb óta olvassa a blogomat, annak ez a cím ismerős lehet, csak átírtam. Tavaly nyáron Tihanyban jártam családommal, ahol megrendezték a már hagyománnyá vált Formula-1 street parade-t. 2007-ben Budapesten, 2008-ban a Balaton partján, pontosabban Tihanyban és…..
Kicsit szétszórt egyéniség vagyok, így pár dolog kimaradt, amit fontosnak tartok.Talán nem maradt ki, de nem is hangsúlyoztam ki eléggé, hogy csakis pozitív dolgokra szabad gondolni! Ha szép időt szeretnénk, hogy ne essen az eső, akkor nem azt kell hajtogatni, hogy "nem esik az…..
Gondolom ez a kérdés már mindenkiben felmerült aki elolvasta az előző két bejegyzésemet. Nem vállalkoznék rá, hogy ezt definiáljam nektek. Inkább hosszadalmasabban osztom meg veletek a tudásomat.Már kicsi koromban megismertettek szüleim ezzel a tudomány ággal, ugyanis mindigis…..