Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Kocsis

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bizonyos értelemben ismét együtt láthatjuk az ikreket...
János Kocsis 2020.06.03 16:37:33
@doggfather: rosszul. A színész jön, nem a karakter. Itt nem Higanyszála lesz majd.
Napról napra közelebb kerülünk a Skywalker-trilógia zárórészéhez, és attól függetlenül hogy te éppen az előzmény- vagy a folytatás-trilógiát tartod a sátán teremtményeinek, valószínűleg olvastál és láttál történeteket a fősodorbeli filmeken kívül is, amik után csak a fejedet tudtad vakargatni. Ma…..
János Kocsis 2019.12.16 03:23:10
@lutria: megalkotta. Utána kiderült hogy nem hülyeség egy tolmácsrobot. Mivel nem védette le, szabadon gyártható.
Minden scifi-rajongó szíve nagyot dobbanhat mostan: a SyFy Wolfgang Petersen blockbuster- és katasztrófafilm-szakértő segítségével sorozatot tervez John Scalzi Vének háborúja-ciklusából (Vének háborúja, Szellembrigád, Az utolsó kolónia, Zoe története). Ez lesz a tévé második…..
János Kocsis 2016.04.28 21:21:27
Összegyűjtöttük Nektek egy csokorba a 10 LEGSZEBB MAGYAR SPORTOLÓ NŐT! Mi nem csak a kimagasló teljesítményükre vagyunk büszkék, hanem tündöklő szépségükre is, mert ugye a MAGYAR NŐK A LEGSZEBBEK A VILÁGON! Jakabos Zsuzsanna - Úszás Tápai Szabina -…..
Ha valaki szegénynek születik, és nincs diplomája, akkor valószínűleg szegény is marad, viszont ha van diplomája, akkor kitörhet.Korábbi posztunkban bemutattunk egy OECD-tanulmányt, melynek egyik legfontosabb következtetése az, hogy az államháztartások hosszú távon profitálnak a…..