Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Véleményszanyi

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bezony, Hajdú Péter és Sarka Kata párosa előrébb végzett a Forbes celebnépszerűségi listáján, mint Scobert Norbert és felesége, Rubint Réka, igaz, ha a pénzcsinálási faktort nézzük, akkor senki nem érheti utól a szarból is aranyat gyártó Norbit, az biztos. És ez nem csak…..
Véleményszanyi 2014.07.05 01:28:35
@sixx: Igazából én is rüheltem Freit a trévés hazugságai miatt. azóta személyesen párszor találkoztam vele. kinézetre egy pojáca gyakran, de nem lehet elvitatni a sok munkát (alapos és sokat dolgozik). Az első könyvét is nagy nehezen elkezdtem. sixx szidhatod egy intellektuális szemszögből, de szórakoztató volt, tisztes munka, helyenként még izgalmas is. a kávézó szintén szinvonalat képviselnek. megfelelő áron. szóval mielőtt mindenkit lehúznátok esetleg el lehet gondolkozni azon, hogy sok negatív cikk értékesebb e a világban vagy, amit a frei letesz.
Több mint húsz évig arcoskodó, mindenkit melegebb éghajlatra elküldő, az utasokat szükséges rossznak tartó cégvezető volt, aztán az elmúlt hetekben szinte varázsütésre lett úriember Michael O'Leary. A Ryanair vezérigazgatója Európa legnagyobb és még mindig legnyereségesebb…..
Véleményszanyi 2013.11.06 14:46:33
@L.A.: Ez velünk a vérprofi amerikai légitársaságokkal is megtörtént. Sőt két napot vártunk new yorkban, katasztrófa volt (az ügyfél és a problémakezelés is). Nem wizz és ryanair specifikus dolgok ezek.
„Az árulást sokfelé szeretik, de az árulót sehol”. Aki nem él együtt Szanyi Tibor Facebook-os performanszaival, az valószínűleg nem gondolna egyből arra, hogy ez az egetverő szentencia tőle származik. Arra még kevésbé, hogy kinek szól ez az evidenciának szánt ítélet. Szanyi…..
Véleményszanyi 2013.07.14 11:01:22
Kedves @Szanyi Tibor:
próbálja már meg felfogni, amit írunk, mondunk, gondolnak az emberek.
A maga logikája alapján bűnös itt több millió ember, akik végignézik a fidesz ténykedéseit, hiszen mindenki tudna tenni a maga módján ez ellen. Akkor az a fidesz szavazó, aki majd esetleg az ellenzékre szavaz áruló lesz?

A másik, hogy zéró időtávlatban tudja nézni a dolgokat? A változások így kezdődnek. Van egy diktatúra egyre kevésbé tetszik az embereknek végül az első ember kilép (a belső körből). Most ő ettől áruló komolyan? Tényleg őt kell szidni?:) Ne vicceljen már! Jobb helyeken az ilyet nagyvonalúan kezelik, értékelik. Amit maga csinál az kicsinyes. Tudja az embernek, embereknek sokszor idő kell felismerni dolgokat, a cselekvésről már ne is szóljunk. De furcsa a gonosz varázslat alól kikerülő embernek nekiesni, nem keblünkre ölelni.
Csak csendben jegyzem meg, hogy ha megbocsátás nem létezne, magunknak se sok keresnivalója lenne itt.
Elhiszem, hogy sokan támadják, de a gerincesség része az is, ha valaki beismeri a hibáit, nem csak ha a gerincességét ismételgeti úton útfélen. Ami éppen, hogy gyanús szokott lenni. Remélem tud egy kicsit változni és megérti mi a bajunk ezzel az árulózással. Üdvözlettel!
Véleményszanyi 2013.07.14 14:19:00
@Lajosforras: pontosan!