Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jancsó Tamás

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bevezetés A magyar felsőoktatási rendszer szinte folyamatosan változásban van a rendszerváltozás óta. A 2005/06-os tanévig erőteljesen nőtt a hallgatók száma, azóta pedig csökkenő, illetve stagnáló hallgatói létszámokat látunk. Közben nem csak a képzés szerkezete, hanem a rendszer intézményi…..
Jancsó Tamás 2018.01.02 20:00:14
@Yildirim:
Kedves Yildirim!
Köszönjük a kommentjét. Igen, ahogy írtuk is a közúti elérhetőségnél még pontosabb lett volna a közösségi közlekedéssel számolni az elérhetőségnél, csak sajnos ilyen, minden településre kiterjedő, a vasúttal és a távolsági buszokkal egyszerre számoló elérhetőségi táblázatunk nem volt (úgy tudom, nincs is senkinek), főleg nem a korábbi évekre vonatkozóan. A teljes cikkben mi is kiemeljük, hogy a vasút szerepe látványos, főleg Békés megye középső részén, de igaza van, Sátoraljaújhely környékén is.
Egy mondat, elkészítettem a blog facebook oldalát - https://www.facebook.com/jancsotamasGondolkozik Ez a bejegyzés egy megjelent tudományos cikkem, egy leíró jellegű történeti-földrajzi elemzés (MTMT folyamatban). Tudományos publikáció, de szerintem akár ismeretterjesztő…..
Mit jelent nekünk július 4-e? Jó kérdés, igaz? Vajon ki mire gondol elsőként? Netán az Amerikai Egyesült Államok 1776. július 4-én kiadott Függetlenségi Nyilatkozatának valamilyen magyar vonatkozására? Vagy a számunkra örökké emlékezetes 1954-es világbajnokság berni…..
Jancsó Tamás 2013.07.16 05:04:18