Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miertponten

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy a Nokia, vagy kedvenc redmondi társaságunk kreatívjainak az utóbbi időkben kicsit elmentek otthonról, és ez nekünk kifejezetten jó. Legalábbis enélkül nem kaptuk volna arcunkba például a Bazi nagy lagzihiriget, vagy valamivel kevésbé méltó utódját (Megint egy Lumia 1020…..
miertponten 2013.11.18 16:15:03
Bernie, Bernie, Bernie. Ejnye! Csúnya dolgot csináltál, de hát mindenki követ el ilyesmit... Richard Linklater, amikor épp nem "Mielőtt..." filmeket készít, kalandozik a különböző zsánerek útvesztőjében, igaz legtöbbször a vígjátékok mellett teszi le a voksát, mint az jelen…..
miertponten 2013.11.16 00:52:02
Azt, hogy Norman Bates milyen volt felnőttként, már tudjuk a Psycho című Hitccock-klasszikusból, de az anyjáról nem sokat, illetve azt igen, hogy a kedves fia ölte meg. A Bates Motel című új, amerikai sorozat azt igyekszik bemutatni, hogyan, mitől lett azzá Norman Bates, ahogyan a…..
Subba Pofon 2013.07.12 09:04:48
Narancsszín zokniban és Wunderbaummal a nyakban  a játszótéren nem is alakulhatott volna szebben. Az egész jelenet igen magas fogyaték-faktorral bír és ez jó. ..
A Nokia új mércét állított fel az okostelefonok képalkotásában a Nokia Lumia 1020 készülék bemutatásával, amely második generációs, 41 megapixeles érzékelővel rendelkezik. A piacon jelenleg fellelhető okostelefonoktól eltérően a Nokia Lumia 1020 készülék újraalkotja a zoom…..