Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ngbr

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van egy trailer, tessék megnézni, utána felteszek egy kérdést. Mehet? Na, a kérdés: a fentiek alapján a The Orville a) egy Star Trek-paródia, vagy vicces átértelmezésb) egy klasszikus sci-fi kalandtörténet Ha az elsőt választottuk, akkor tévedtünk, legalábbis Seth…..
Mindenkinek megvan a maga véleménye, sőt, mindenki más ágát szereti a rock- és metalzenéknek is, emiatt ki is alakulhatnak érdekegyeztetési különbségek két különböző banda rajongói között. Ez ki hogyan rendezi le, vérmérséklet kérdése. Az éppen kisbabát váró Floor…..
2016 egyik legjobban várt mozijával kapcsolatban mindenkinek megvolt a maga véleménye. Most, hogy már be is mutatták a filmet, a kritikusok ítéletei legalább annyira megosztott, mint amilyen a trailerek után is volt. Persze fontosak az előzetes elvárások, hiszen képesek merőben befolyásolni a…..
Már csak szűk egy hét és végre a boltokba kerül a Metallica legújabb nagylemeze, a Hardwired... To Self-Destruct. A 2008-as Death Magnetic utódjáról, melyről azt hittük, talán már soha nem fog elkészülni, 3 dalt már mindenki ismerhet, de vajon milyen lehet a "maradék" 9…..
A filmet a Jameson CineFesten volt alkalmam megnézni. Az idei CineFest versenyprogramjából több szempont miatt is a Hunt for the Wilderpeople-t vártam a legjobban. Elsősorban azért, mert imádtam a What We Do in the Shadows fergeteges ötleteit és vicces kivitelezését, másrészt félek attól hogy ez az…..
A Metallica/Voivod/Flotsam and Jetsam basszer, Jason Newsted meglepő húzással állt elő: átváltott tisztán akusztikus irányba. Nem kell félni, Jasonünk nagyon szépen meg is magyarázta, hogy miért kíván ezután torzítók nélkül élni és csakis és kizárólag a Would and Steal…..
A Combichrist is azon bandák között szerepel nálam, melyek akkor alakultak (vagy éppen futottak be), amikor én életem azon szakaszában tengődtem, amikor nem annyira hallgattam metalt, inkább másféle stílusokkal ismerkedtem. Plusz nálam ez az indusztriál/elektro vonal mindig nagyon…..
Egy kicsit a háttér dolgokról. A 2012-es szinte tökéletere sikerült L'Enfant Sauvage album után kb. két évvel már egyszer bejelentették a francia nagymesterek, hogy nekiálltak az új lemeznek. Aztán az elkészült eredmény nekik sem tetszett, így kidobták a kukába egy részét, és…..
ngbr 2016.06.19 09:59:22
@filippos: Ott a pont! Számomra a lemez hibátlan, sőt...
Ha a Kedves Olvasó furcsának találja eme írásnak a címét, nem lepődök meg. Hiszen - habár vannak hasonlóságok, elvégre mégiscsak rockzenekarokról van szó - sokak számára nagyjából olyan lehet ez a felvetés, mintha az almát akarnánk nem is a körtével, hanem egyenesen a…..
Vannak azok, akik attól érzik magukat valami nagy dolog részesének, hogy együtt éneklik a himnuszt a kezdő tizeneggyel. Mások hasonlókat élnek meg attól, mikor bepillantást nyerhetnek a legújabb fejlesztésekbe egy autókiállításon, vagy egy számítástechnikai börzén. Én meg…..
"Roots Bloody Roots" - A velőből jövő üvöltés ami átjárta a kilencvenes évek második felét, az abszolút refrén amit, ha már élted a zenét ezekben az években és nem egy légó pincében nőttél fel zárt ajtók mögött, akkor egészen biztosan hallottál. Arról a bizonyos utolsó klasszikus felállású Sepultura…..
Január 22-én olyat csinált Phil Anselmo volt Pantera-énekes, amit örökre bánni fog. A Dimebag Darrell emlékére rendezett Dimebash rendezvényen karlengetett és white power-ezett. Így: Elég kimagyarázhatatlan a szituáció, de azért Anselmo megpróbálta, már ha a kommentjét annak lehet nevezni. Azt…..
tampi indokok hiányzásra 2013.07.12 23:07:52
„ – Igazán ezt akarod mondani?”                                      Maupassant: A Szépfiú     És…..