Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ferenc Szeitz

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mióta az emberek nagy része online intézi a bankügyeit és az adóügyeit, joggal merül föl a kérdés, hogy a társasházi kommunikáció miért papaír alapú. Miért nem lehet online tájékozódni a közös költség tartozásról vagy túlfizetésről? Lehet, hogy eljött az idő, amikor ezen változtatni kellene. A…..
Ferenc Szeitz 2016.07.11 15:42:52
@StanLee:
Sok társasház kezelő már ma is emailben kommunikál, s küld egyenleg kimutatásokat mert eleve nyomtatási, papir s posta költséget sporol vele. Igy a tulajdonos bárhol van megkapja.
Ferenc Szeitz 2016.07.12 06:26:43
@Lesből Támadó Szárítókötél:
Mint azt a honlapunkon is bizonyára látta, a társasház kezelést szakmai szinten végezzük, és ehhez elengedhetetlen speciális társasházi könyvelő, és adatkezelő program. Ezek a programok, ismerik a jelszavas védelem, a kódolás, a biztonsági mentés, és adatvisszaállítási funkciót. Ezen kívül a mentési adatokat egy külső mozgó alkatrésztől mentes adattárolón (SSD) is tároljuk.

A cikkben nem az Ön által kérdezett, adatvédelem-adat elvesztés problémájáról volt szó, hanem az adatvédelem-hozzáférés-illetéktelen megszerzésről!

A társasházi törvény pontosan meghatározza, hogy mely adatokat kezelhet egy közös képviselő a tulajdonosokról s azt kinek, mikor adhatja át!

Egyetlen tulajdonosunkat sem szeretnénk kitenni annak, hogy adatai, telefonszáma, email címe, pénzügyi helyzete stb. tudtán kívül, s hozzájárulása nélkül illetéktelen kezekbe, MLM s egyéb listákra, adatbázisokba kerüljön! Ez az adatkezelői felelősség vállalás része!
A cikkben adott nyilatkozatunkban az adatvédelemi garanciák fontosságára hívtuk fel a figyelmet!

Szeitz Ferenc