Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktória Kassai

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. 24 órás ellátást igénylő pelenkás beteg lett Tisztelt Cím!   Édesanyámat 2015 Júniusában találtam meg egy budapesti elfekvőben a háziorvosa segítségével. Senkit nem adott meg akit értesíteni lehetne, így…..
Viktória Kassai 2017.05.31 17:54:21
@Treff Bubi: olyan nincs, melyik világban él ?
Már mindenféle neurológiai vizsgálaton többször is átestem, nem hiszem, hogy új eljárást találtak azóta, nekem a koordinációs képességem romlott el, azért nem tudok menni. Ezen kéne segíteni. hogy legalább a kertbe, vagy a kapuig ki tudjak menni. Amikor megkérdeztem a…..
Viktória Kassai 2017.05.02 14:30:51
@Viktória Kassai: Két felnőtt lány, önálló családdal, más doguk is van, mint az engedetlen anyukával folalkozni. Sőt, miuatán a férjem is halálos beteg lett, magam helyett vele foglkoztam.
A neurológról a Jáhn Ferencben anblokk meg van a véleményem.
Jó tanácsot viszont elfogadtam volna a hozzáértőktől, mert tudja me mindenki, hogy egyedül járásképesség nélkül egy háztartásban nem könnyű !!
Hogyan fordulhat elő, hogy a személyes betegkartonomban több olyan vizsgálat szerepel, amelyet – mivel korábban semmi nem indokolta – nem végeztek, nem is végezhettek el rajtam. Tisztelt Praxis blog!   Az utóbbi időben nagyon elment a blog a gyógyszerekkel kapcsolatos cikkek irányába, én most egy…..
Viktória Kassai 2017.02.24 17:59:48
@CsakMintTe: De !!!
Vizsgálatok nincsenek, majd talán az új évben, viszont kioktató, bunkó stílus, teljes oda nem figyelés, és nemtörődöm hozzáállás az van dögivel. Tisztelt Praxis!   Mint olyan sokan mások, én sem szeretek kórházba járni, nem kifejezetten élmény. Azonban akadnak esetek,…..
Viktória Kassai 2017.01.03 12:52:51
@she_wolf: Ez úgy nem igaz, ahogy van !
Nem tudom, mivel tudnám felgyorsítani a dolgokat, sem ismerősöm, sem rokonom nincs az egészségügyből, ráadásul pénzzel sem áll módomban kicsit motiválni, mert sajnos nagyon kevés van belőle. Kedves blog! Nagyon el vagyok keseredve a nagymamám miatt, közben pedig dühös is…..
Május utolsó két hetében be fog zárni a halat értékesítő kisboltok többsége, mert nem tudnak friss árut szállítani a nagykereskedők, a pontos okát senki sem tudja, de valamiért elfogytak az ország készletei. -11 éve működik a kereskedésünk, de ilyen még nem történt…..
Két éve lejárt szavatosságú és már régen megsemmisítésre ítélt lisztet osztatott ki Húsvét alkalmából a hatvanöt év feletti nyugdíjasok számára Pestszentlőrinc Önkormányzata. Az országgyűlési választások előtt néhány nappal a kerületet vezető fideszes…..
Óriási felháborodást keltett a fővárosi tulajdonú szippantós vállalat levele, amelyben tájékoztatják a csatornázatlan utcák lakóit a szippantási díjat csökkentő 10%-nyi locsolási kedvezmény felfüggesztéséről. Az FTSZV döntése főleg a XVIII. kerület, azon belül is…..