Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nikolett Nagy

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő mondatom lehet, hogy kicsit közhelyes lesz, de Ti már belegondoltatok abba, hogy mennyit szemetelünk és ezzel milyen sok felesleges hulladékot dobunk ki nap, mint nap?! A tudatos életmód csak rajtunk múlik, nem kell mindig másokra várni és mutogatni, hiszen mi vagyunk a…..
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
Nemsokára költözünk, ezért mostanában a lakberendezési és dizájn témában rengeteg kutatómunkám van. Szeretem a praktikus, egyedi bútorokat, kiegészítőket, ezért biztos voltam benne, hogy a Designmania oldalát be fogom Nektek mutatni, mert imádom! Az oldalon ajándéktárgyak,…..
Szerencsére ma már rengeteg termék áll a hölgyek rendelkezésére az intim higiénia témakörében, ezért már csak a tapasztalatainkon múlik, hogy mi melyiket választjuk. Egy barátnőm ajándékának köszönhetően próbáltam ki a Softelle termékeit melyhez kapcsolódóan nagyon…..
A mosolyunk nemcsak az egyik leghatékonyabb önkifejező eszközünk, hanem  az egészségünk egyik legszembetűnöbb ismérve is. A fogaink ápolása hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz, ám kevesen tudják, hogy a fogkefék helyes megválasztása létfontosságú szempont. Az emberek…..
Nemrég találtam rá a Think King akasztóira, amikbe egyből beleszerettem és szerencsére mára már Magyarországon is elérhetőek. Amikor babakocsival közlekedtünk mindig probléma volt, hogy hogyan cipekedjünk, rengeteg cuccot vittünk magunkkal. Féltem, hogy a babakocsi alsó tartó…..
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Nikolett Nagy 2014.10.21 13:10:58
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Nikolett Nagy 2014.08.14 23:04:58
Az Anyukák körében rendkívüli tempóban terjed a POCKET TRAILER hordozó pánt, amiről ha eddig még nem hallottál, akkor itt az ideje, hogy bemutassam Neked! Ugye ismerős az a szituáció, amikor cipeled a gyereket, a táskádat és persze a kismotort is, esetenként pedig ezt még…..
Nikolett Nagy 2014.07.04 00:33:55
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
A kislányomnak szinte az egész év gyereknap mégsem tudok elmenni a kiemelt évfordulók mellett csak úgy üres kézzel, észrevétlenül! Egy kis apróság és meglepetés mindig extázisba hozza a gyermekeket és a gyereknapon a rengeteg szuper program mellett meglephetjük Őket egy kis…..
Nikolett Nagy 2014.05.22 21:30:16
Rengetegen jelentkeztetek a téli Openbag játékomra, ezért a nagy sikerre való tekintettel még egyszer elérkezett a nagy lehetőség! A téli változat után, megérkeztek a nyári, töltet nélküli hálózsákok! A nyári Openbag-et 22-24 fokig ajánlják, 1.0 tog vastagságnak…..
Nikolett Nagy 2014.04.22 19:21:12
Egy újabb  fantasztikus céget szeretnék Nektek bemutatni, a Monkie-t, akik kizárólagos forgalmazói a Skip Hop, Franck&Fischer , Store !T valamint a Yeominis termékeknek. Ha még nem hallottál Róluk, akkor most bemutatom Őket Nektek, az első kiemelt választásom a Skip Hop…..
Nikolett Nagy 2014.04.22 19:10:54
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Nikolett Nagy 2014.02.25 01:07:37
3
Kedves Anyuka! Ha eddig még nem találtad meg a gyermeknek a kedvenc kis figuráját, melyek a sulis füzetekrôl is visszaköszönnek, akkor érdemes szemügyre venned a Pagony legújabb termékcsaládját, melyet Ruminis, Panka és Csiribís és a Két kis dinó kedves…..
Nikolett Nagy 2013.09.03 01:32:42
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
Nikolett Nagy 2013.08.20 00:16:07
Az ESPRIT óra és ékszermárkája is megerősítette az ékszerek iránti rajongásomat, hiszen megint különleges darabokra bukkantam! Őszi/téli kollekciójuk a harmóniára és a természetességre épül, különleges anyagainak köszönhetően – nemesacél, teknőspáncél –a…..
Nikolett Nagy 2013.08.08 10:13:03
Szerintem már minden szülő hallott a Crayola termékeiről, melyek már 128 éve vannak a világpiacon és 17 éve Magyarországon. A gyermekek kreativitását nem lehet elég korán elkezdeni fejleszteni és ez bizony a szülők feladata! A Crayola termékek nagysága az egyszerűségében…..
A színes karkötők a nyár nélkülözhetetlen kiegészítői, melyek minél színesebbek, annál jobban tükrözik a vidám személyiségünket! A Cruciani karkötőit már nem kell bemutatnom, hiszen az idei nyár nagy slágerei, különleges bűverejük egy részét a káprázatos…..
Nikolett Nagy 2013.07.12 01:17:32