Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gombiapu

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...az az, hogy bizony érdemes odafigyelni, mikor és hol próbálsz meg átjutni és közben mekkorát lassulsz. Mert ezt bizony már ütközésnek értékeli a gyorsulásérzékelő. Szó sincs semmi hatásvadász túlérzékenységről, ahogy a videó címe állítja. ..
gombiapu 2013.11.08 19:37:41
@TaaT: És arról még nem is tudsz semmit, mennyi időmbe telt elhinni, hogy a WTC-t négy arab gyerek bontotta le!
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlink a letöltéshez...
gombiapu 2013.10.11 08:41:22
@dextercapo: Megkérdeztem egy biztosítási szakembert az Allianz-nál. Nincs olyan, hogy ha más lesz az üzemben tartó, akár családtag akár nem a bónusz vagy a malus marad. Nem marad! Az új biztosítottra vonatkozó díjak lesznek megállapítva. Tehát, ha soha életében nem volt kötelezője akkor az alappal indul. Amennyiben két éven belül volt kötelezője akkor az ott elért fokozatát kapja akár bonus akár malus. Ha két éven túl volt biztosítása, alappal indul. A díjfizetéssel kapcsolatban pedig úgy van, ahogy a műsorban is elhangzott. Sajnos. Elvileg küldenek levelet - pl. az Allianznál levél és sms.is megy - de gyakorlatilag a kisebbek ezt nem teszik, mert a törvény azt mondja, hogy a díj időben történő befizetéséről a biztosítottnak kell gondoskodnia. Ezért a kisebb biztosítóknál érdemes e miatt az éves egyszeri befizetést választani. Amelyik biztosítónál pedig az éves egyszeri és a csekkes havi között nincs különbség legyen gyanús mert az valószínű ezt fogja eljátszani, hogy késedelmes fizetéskor nem fog értesíteni, mert ha nincs különbség úgy is a havi vagy negyedéves díjfizetést választod. Akkor pedig nagy az esély, hogy év közben be tudnak húzni a csőbe ill. behúzod saját magad.
gombiapu 2013.10.11 12:50:57
@sporting1.6: Szerintem az, hogy ki, milyen időközönként fizeti a biztosítását mindenkinek a legteljesebb magán ügye amennyiben tisztában van azzal is ez milyen következményeket vonhat maga után rá nézve. Egyébként tökéletesen el tudom képzelni Winklerről, hogy ezt a helyzetet szándékosan provokálta ki és még ezzel sincs semmi baj, ha az volt a szándéka, hogy ezzel mások figyelmét felhívja és esetleg ez ügyben történjen is valami. Ennyi áldozatot bőven megért a részéről. Köszönjük Robi!
Mire jó a hatóságoknak, hogy van ez a regisztrációs matrica nevű dolog? Hát jó sok pénzt lehet vele beszedni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
gombiapu 2013.10.08 17:38:18
@Dr. GGG77: Én már azokra sem, akiknek a bankszámlájuk is ott van!
Mai Égéstér-adásunk kommentposztja.Direktlinket a letöltéshez itt talál...
gombiapu 2013.07.12 18:51:31
@@novothauto: : Szia!
Azon kívül, hogy itt van a mintaboltjuk és ott biztosan kapható még a múltkor láttam itt Szarvason a városunkban lévő Tesco áruházban is. Feltehetően más Tescoban is kapható de úgy tudom, hogy Pesten is van a Vasiparinak mintaboltja, majd utána nézek neked nem szűnt-e meg. Kb. 2 éve volt tulajdonos váltás a cégnél, most egy Szombathelyi vállalkozás tulajdonában van. Azt tudom, hogy rengeteg terméket, lámpát stb. visznek a KIKA-nak, ő a fő megrendelőjük.
Üdv
gombiapu 2013.07.12 19:11:47
@novothauto: Itt a pesti cím! Itt ugyan annyiért megkapod, mint nálunk a mintaboltban.
HU 1062 Budapest, VI. ker, Andrássy út 57.
Tel.: +36 1 342-1159
Email: budapesti.mintabolt@vasipari.hu
Nyitvatartás: H-P: 9-19:30h Sz: 9-15h
Küldök egy linket, amin azok a kávéfőzők vannak, amiket ajánlok neked. Ha ráklikkelsz arra, ami érdekel a legapróbb részletet is megtudod a termékről az árral együtt.
www.vasipari.hu/index.php?p=termekeink&alkat_id=3
Amit pedig írtam neked az első alkalommal, hogy privátban tudok tanácsot adni a megfelelő használathoz a jó kávé érdekében, a megvétele esetén ezután is áll.