Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barom vagy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Valami készül az egészségügyben: bár a Fidesz a 2008-as szociális népszavazással elutasította a vizitdíjat, ám ez nem oldotta meg az egészségügy problémáit. A kórházak eladósodottak, az orvosok elvándorolnak, a szolgáltatás minőségét pedig jócskán lehetne javítani. A…..
barom vagy 2014.05.30 17:01:41
@Kovács Nóra Anna: hogy eltaláltam. Örülnék, ha olyan körülmények közt kellene leélned a hátra lévő életed, ahogy az általad annyira gyűlölt emberek élnek.
barom vagy 2014.05.30 17:04:15
@desw: és a magadfajta óbégat leghangosabban, amikor megszűnik a munkahelye és se segély, se orvos.
barom vagy 2014.05.30 17:22:01
@Kovács Nóra Anna: van egy olyan gyanúm, hogy neked annyi gerinced sincs, mint egy meztelencsigának. Persze egy nácitól mit várhatunk?
Szögezzük le: aki szerint a hajléktalanság problémájára az a megoldás, hogy a legszegényebb, legkiszolgáltatottabb embereket börtönbe kell vinni, az nemhogy nem alkalmas egy ország, város vagy kerület vezetésére, de lényegében – nem jogi értelemben – bűnöző is. Mármint…..
barom vagy 2013.11.16 13:48:27
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа: ahogy te állat módjára fröcsöghetsz a blogokon, úgy a hajléktalannak is legyen joga viszonylag emberi módon létezni, ne legyen bebörtönözve (mindegy, hogy börtönnek vagy szállónak nevezed, mert szinte ugyanaz) azért, mert hajléktalanná vált!
Csak ezt a magadfajta söpredék nem fogja fel.
Szerencsére végül egy rendes pszichiáternél kötöttem ki, aki bátor volt és kimondta hogy csak depressziós vagyok. Onnantól kezdve csak Antidepresszánsokat szedek és jól vagyok. Tisztelt praxisblog! Pszichiátriai beteg vagyok, mert nem bírtam az egyetemet és 3…..
barom vagy 2013.08.01 17:41:04
@Tempus-Anh: érdekes, hogy te is egy ilyen mindenhez "értő" ú.n. orvos vagy... Ha kell pszichiátriába, ha kell nőgyógyászatba ugatsz bele, mindezt olyan stílusban, hogy az embernek kedve lenne pofánvágni, ha élőben adnád elő és nem egy blogon.