Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dilibigyó

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux kirk douglas 100 2016.12.09 07:21:00
Ma tölti be 100. életévét Hollywood aranykorának egyik utolsó hírmondója, egy élő legenda, egy remek színész, Kirk Douglas. A fehérorosz származású Iszur Danyielovics Gyemszkij 30 éves korában játszotta első szerepét a The Strange Love of Martha Iversben, három évvel rá, hét filmmel később pedig már…..
Miután 190 millió dolláros költségvetésével szemben Amerikában alig tudta csak magát átküzdeni a 100 milliós bevételi határon, az elemzők egyértelmű bukásként könyvelték el a Tűzgyűrűt, és Guillermo del Toro hiába is beszélt arról, hogy Travis Beacham íróval közösen…..
Sin City 2005-ben nyitotta meg először kapuit a bűnözőknek és a megismételhetetlen (ehem) celluloidcsodákra vágyóknak: úgy tűnik, van, aki szerint nem elég régen ahhoz, hogy ne készüljön hozzá folytatás egy olyan korba, melyben a hősök vagy túl színesek vagy túl realisták.…..
Dilibigyó 2014.03.07 10:03:44
@Atkakukac1989: Az első filmben feldolgozott 3 sztori az 1, 3, 4, míg a mostani főszál, az A Dame to kill for a második Sin City történet, tehát valójában az első film jól körbelőtte ezt a sztorit. Nekem a második az abszolút kedvencem, nagyon remélem, nem lesz elcseszve... :)

Én is szívesen látnám Clive Owent újra, de erre úgy tűnik, kicsi az esély.