Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red dragon

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A leköszönő Gyurcsán Ferenc beszólt az igazságszolgáltatásnak, az egyik megyei bíró meg visszaszólt.  A Zugügyvéd nem tudja eldönteni melyik a szánalmasabb. A Fidesz szerint Gyurcsány Ferenc tart az igazságszolgáltatástól. Az MSZP szerint viszont a Fidesznek is vannak…..
red dragon 2009.03.27 14:16:02
@Diazz:

Nem a bíróságtól függ, hogy melyik ügy kerül vádemelésig. Inkább a rendőrségen és az ügyészségen múlik.

Nagyon sok ügy van (lesz) ami politikai akarat függvénye, hogy "üggyé" váljon.Később már senki nem foglalkozik azzal, hogy miből indult. Csak magával a konkrét, mondjuk büntető üggyel.
Az alábbi bejegyzést a pedofilnak tűnő, és a saját lányát kóstolgató tanár bácsiról csak erős gyomrúaknak ajánlja a Zugügyvéd. "azt tudtam, hogy az immár 3 éves lányom hisztijét gyermekorvos nagyikája és magasan kvalifikált nagypapája, apja, apja barátnője 2 kúppal…..
Az alábbi történet pontosan illusztrálja, hogy óvatlanul milyen könnyen bele lehet futni egy okirathamisításba.Tisztelt Zugügyvéd!Eladtam a 22 éves Wartburgomat 30.000,-Ft-ért (jó üzlet volt). A vevő nem akart mégegyszer ennyit kifizetni illatékre, ezért kérte, hogy…..
Az alábbi levél egy annyira tipikus lakásmaffia ügyről szól, hogy a Zugügyvéd nem is kommentálja. Csak annyit kér, hogy tartsák tiszteletben a kommentezők az ügy áldozatát.   Tisztelt Zugügyvéd! Volt egyszer egy öregember, akinek volt egy fél lakása, és az…..
A múlt héten Zugügyvédnél landolt egy rágalmazási ügy, amelyről Anyánk,  az Index is tudósított. Az Index felvezetése szerint a tudományos viták néha elfajulnak, de az valószínűleg még az MTA majd 200 éves történetében is példátlan eset, hogy egy akadémikus…..
Az alábbi történetben legalább írásban vállalja az ügyvéd az anyagi konzekvenciákat a súlyos hibáiért. Ha hivatalos levélben ismerte el a tartozást, akkor a bíróság is megítéli, meg erre lenne elvileg az ügyvédi felelősségbiztosítás. Tisztelt Zugügyvéd!Esetem…..
Az alábbi ügy egy koccanásos baleset sajnos tipikus elintézése, ahol mindkét fél hibázott. A levélíró minimum abban, hogy a telefonján kihívja a rendőrséget. Akkor talán helyszínelőkkel és szemtanúkkal is tudta volna bizonyítani az…..
Kende Péter alábbi írásának jogi okfejtése elég sajátos, de van igazságtartalma. A Zugügyvéd sem érti, miként lehet egyetlen tanúvallomás alapján  akár súlyos évekre is ítélni valakit. FELJELENTÉS (ismeretlen tettes)   ellen okirat-hamisítás…..
 A Zugügyvéd lehozza az alábbi kacifántos történetet. Jogi megoldást valószínű a kollégák sem tudnak adni az információk alapján,  egy jó családjogász ügyvéd mindenképp javallott.Sziasztok!Egy 29 éves - nevezzem így magam - potencionális új apuka vagyok.Tavaly év…..
A gyülekezési jog alkotmányos korlátjának minősül az Alkotmánybíróság szerint a különböző rendezvények bejelentési kötelezettsége, ezért megsemmisítették a vonatkozó passzust. A Zugügyvéd most már tényleg kíváncsian várja, mi lesz  Zutyu kolléga sorsa, a…..
red dragon 2008.05.27 21:17:55
red dragon 2008.05.28 07:42:46
A Zugügyvédet M. Áron folyamatosan bombázza az igazságszolgáltatással vívott heroikus küzdelmének fejezteivel, az utolsó csörte történetét  most közzétesszük, mint kortörténeti tünetet. Kedves Olvasó! (Dear Reader,) Ez a levél több mint százezer e-mail…..
A családjogi ügyek között a gyermek-elhelyezési perek hangulata alulmúlja a vagyonmegosztási tárgyalásokét. Egy ilyen üggyel kapcsolatos levelet tesz most közzé a Zugügyvéd. Tisztelt Zugügyvéd! Jelenleg gyermekelhelyezési és gyermektartási per van folymatban gyermekemmel…..
Bűncselekmény hiányában az illetékes német bíróság megszüntette az eljárást 96 magyar hentes ellen, akiket még 2005 áprilisában vettek őrizetbe a német vámőrség kommandósai. A bíróság szerint nem embercsempészek juttatták őket Németországba, és az sem igaz, hogy…..
Internetes ismerkedés veszélyeiről értekezni nem ennek a blognak a feladata, viszont  hasznos lenne, ha a kollégák is megosztanák a tapasztalataikat arról, sikerült-e már eredményesen alkalmazni bárkivel szemben a zaklatás elleni jogszabályi helyet. Kedves Szerkesztők, most…..
Az alábbi levél egy szokványos csapdahelyzetet ismertet, tipikus esete a szolgáltatónak való kiszolgáltatottságnak.   Tisztelt Zugügyvéd! 2007. augusztusában vásároltam egy ingatlant, amelyben egyedül élek. A Főtáv Zrt.-től érkezett számlákból, illetve a…..
red dragon 2008.03.27 12:18:03
Az alábbi levelet a Zugügyvéd nem kommentálja, ellenben belinkeli azt az összefoglaló írást, mi szerint az ír gázolót a magyar hatóságok töketlensége miat nem lehet kiadatni.Kedves Sógor ! A Pécsi Munkaügyi Bíróság 2007.november 19-én tartott az ügyemben tárgyalást,…..
red dragon 2008.03.21 09:28:42