Regisztráció Blogot indítok
Adatok
platoon80

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
After 1 year and 4 months of negotiations, I left because not enough money was offered to do the script the way I felt it needed to be done. — David Lynch (@DAVID_LYNCH) April 5, 2015 Április 5. óta nagyot fordult a világ David Lych rendező-forgatókönyvíróval. Akkor ugye azzal hagyta…..
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
platoon80 2009.02.22 10:15:30
@pfúj: Te melyik országban élsz? Mert hogy nem Magyarországon az tuti, még hogy a magyar népnek nincs étkezési kultúrája. Vicces...
De miért fontos, hogy ki akart szakítani előbb a másikkal? Mert csak az eredmény számít, a végtelen magány, amikor a takarítónő se viszi már ki utánad a szennyest. Ennek a hétnek olyan szomorú alaphangot adok, hogy senkinek nem lesz kedve elindulni dolgozni, délután leállnak az…..
Szombaton este történelmi bokszgálát akart közvetíteni az RTL Klub, nincs az az isten, hogy ez ne jönne össze, gondolták, két magyar is világbajnoki övért megy, ezen nem lehet bukni. A felvezetés a szokásos volt, Erdei és Balzsay is számos szpotben elmondta amit ilyenkor kell (kb.…..
platoon80 2009.01.12 13:18:43
@homár molla: a "szovjet" gyerek legjobb tudomásom szerint egy forintot sem kapott pont azért mert nem hozta a súlyát és ez elég nagy hiba ezen a szinten ezért is ritka. tehát ő nulla forinttal hagyta el a ringet.

Egyébként meg azért nem volt tét nélküli a meccs egyikőjüknek sem, mert ha most Barasjan megnyerte volna a meccset akkor 3 hónap múlva újra kihívhatta volna Madarat. Madárnak gondolom, meg nem volt mindegy hogy legközelebb áprilisban vagy augusztusban meccsel.
A Zugügyvéd  arra kiváncsi leginkább az alábbi eset kapcsán, hogy a 10 méter lekapart nullájából hogyan lett 5 méter.Tisztelt Zugügyvéd!Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,hogy a rendőrségtől kaptam egy 30000e ft-os csekket tilosban parkolásért.Ugyanis a megállni tilos…..
A Monty Python-jelenet óta tudjuk, a Sosemfizet-biztosítás a kedvence a biztosítóknak, minden más konstrukcióban azonban kénytelenek rendezni a fábaszorult autósok számláit. De csak egyszer! A UNIQA a jelek szerint már posztgazdaságiapokalipszis-üzemmódba kapcsolt, úgyhogy szó…..
Annyira szar érzés megint egy olyan műsort rugdosni, amit az ember amúgy kurva szívesen nézne, de mit tehetünk, ha egyszer Ákosnak megint sikerült úgy mellényúlnia Swungban, hogy ihaj? Van ez a műsor, ami egy talkshow-betelefonálós megmondós izé zabigyereke, amiben tulajdonképpen…..