Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petra Gerber

11 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Sokszor épp csak egy kis csendre van szükségünk, vallja a Margaret Island, akik számára A csend című Gerendás Péter - Bródy János szerzemény olyan mély mondanivalóval bír, hogy amellett, hogy III lemezükön feldolgozták a dalt, most videóklipet is forgattak hozzá; sőt, őszi országjáró…..
Négy év kihagyás után ismét turnéra indul a Grammy-díjas, ír énekes-dalszerző, Sinead O’Connor. December 9-én, a NagyHallban hallhatja a közönség. Sinead O’Connor 1966. december 8-án született Dublinban, John és Marie O’Connor 3. gyermekeként.  1987-ben, huszonévesen robbant be a köztudatba The…..
A Groovehouse már több mint 20 éve tűnt fel a magyar zene világában, és 2019-ben is rengeteg szórakozóhelyen találkozhatunk a slágereikkel, sőt, a zenekart a legnagyobb fesztiválokon is láthatjuk fellépni. Judy és Zsolti érkezett csütörtök reggel a Reggeli Mannába, ahol elárulták, hogyan változott…..
Megérkezett az amerikai elektro-pop banda várva várt, második stúdióalbuma, az „Asylum”. Egy igazi pezsdítő anyag az alternatív-elektronikus zene kedvelői számára, tele érzelmekkel és felvillanyozó, vagy olykor szomorú, de mégis élénk dallamokkal.  A New Jersey-i trió bemutatkozó albuma, a…..
A magyar nézői szavazatok alapján a 2019-as MTV Europe Music Awards hazai győztese Király Viktor, így november 3-án este ő képviseli Magyarországot Sevillában. A nagyszabású gálát a hagyományokhoz híven élőben lehet végigizgulni a magyar MTV műsorán is.  „Nincsenek szavak, elmondhatatlanul örülök!…..
  A brit énekesnő a Magneoton Spotlightnak árulta el elsőként legújabb dalának címét. Anne-Marie-t a Strand fesztivál előtt kapta lencsevégre a stáb, a szupersztár a bombasztikusra sikeredett fellépése előtt nyilatkozott.   Az interjúban olyan részleteket is elárul, hogy összesen hány tetoválása…..
2002-re azonban már tömegjelenségnek számított a blogolás, hiszen folyamatosan jelentek meg az eszközök használatáról és a tartalom létrehozásáról szóló útmutatók illetve számos könnyen kezelhető rendszer is megjelent a piacon. Magyarországon is számos könnyen kezelhető…..
A blogolás kvázi törtelmében hatalmas áttörésnek számított Trent Lott – amerikai szenátor – bukásának az ügye. Lott munkássága során számos rasszista kijelentést tett, ám ennek bebizonyítására a bloggerek közbenjárása nélkül talán sosem került volna sor. A bloggerek…..
A blogolás kényelmessé tételében illetve elterjedésében hatalmas szerepet játszott Dave Winer, ugyanis cégével olyan tartalomkezelő rendszerek fejlesztésén dolgozott, amelyek képesek voltak blogmotorként is működni. A rendszer kifejlesztésével elérték, hogy a webhez kevésbé…..
A blogok olyan internetes naplók, ami ma már óriása számban léteznek világszerte. Mindenkinek meg van a maga kedvence, de mindent nyomon követni képtelenség.   ..
Most kezdjem el sorolni? Hogy mik azok az oldalak amit átbasszák a gyanútlan csajokat mindenféle rendelhető bizbasszal? Mondok vagy kettőt: Happy Bizsu (https://www.facebook.com/happybizsu?fref=ts) , Ruha Rendelés (https://www.facebook.com/kanyovics.hanyistok), CCV Webshop…..
Magyarországon is népszerű a török tengerpart, így aztán sokakat érdekelhet országfelelősünk, Petra beszámolója, melyből kiderül, hogy a törökök jó része értelemszerűen belföldön nyaral (speciel három különböző tengerrel nem nehéz), és megtudjuk azt is, mi az a…..