Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blacky33

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kibaszott gagyi, ha akarsz még röhögni, Fluor reakcióját és Sugarloafék magyarázkodását elolvashatod itt...
blacky33 2011.09.03 17:25:26
Subba Szexi polgármesterasszony 2011.08.30 16:38:00
Ilse Uyttersprot-ról, Aalst polgármesteréről bukkant fel ez a felvétel, ahol kicsit kapja. ..
  Jó Étvágyat!   Frankón ennek a posztnak egy hete már meg kellett volna lennie, de lusta vagyok mint állat és az is nagy szó hogy most belekezdtem. Valahogy nyáron nem adja nekem olyan jól a posztok írása, mint egyéb időkben. Ennyit a helyzetjelentésről, jöjjön a…..
Magyarországon 2006-tól éveken keresztül az volt a koreográfia, hogy a nemzeti ünnepek éjszakába nyúló kukaborogatással, autógyújtogatással, randalírozással és rendőrattakkal végződtek. Szélsőjobboldali portálokon már napokkal az ünnepek - na és persze a…..
A pénzügyminisztérium szakértői túl kockázatosnak, gazdaságtalannak és jogszerűtlennek tartják a sávolyi motorversenypálya megépítésének állami támogatását, a kormány mégis odaítélte, az MFB pedig kifizeti a milliárdokat.Az Index birtokába került újabb belső feljegyzés…..
„Fantasztikus teste volt, nem értem, hogy lehet ilyen szép valaki 15 évesen” - a posztíró még csak 17 volt, amikor mindez megtörtént vele, bár a mai napig sötét foltnak érzi a sztorit. Egy nagyon szövevényes szerelmi sokszögről olvashatunk, melyből megtudhatjuk, hogy nem…..
„Annyit kiderítettem róla, hogy ő bizony biszex. Ugye, ez mindig örömteli hír egy férfi számára” – véli szerzőnk, aki megtisztelt minket egy igen érdekes poszttal. Csatlakozva gondolatmenetéhez, annál sincs nagyobb öröm, mint összehozni két biszex lányt és…..
A kéken villódzó képernyő előtt térdre rogy az emberség, a bennünk bujkáló György Péter a civilizáció végét kiáltaná, de kiszáradt a szánk. Sírnánk, de már nincs könnyünk. Vége mindennek, most már csak a neutronbomba fehér villanása tisztíthat meg mindent. A kultúra…..