Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeutralForce

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Nemzeti kaszinó 2008.03.10 06:30:00
Az a mi szerencsénk, hogy nem a szocializmusról népszavaztunk. Úgy megnyernénk, hogy megint negyven évig örülhetnénk neki. Pedig ha emlékeznénk, ha tanítanák az iskolában, miért és hogyan lett a szocializmusnak vége, akkor tudnánk, hogy nem negyven, de négy év szocializmusra…..
NeutralForce 2008.03.10 09:27:39
Akkor egy kicsit én is gondolkodom...hangosan, hogy jól halljátok.

32 éves vagyok, tandíj nélküli egyetemi oktatásban részesültem, még nem tömegoktatás volt akkor, hanem egy jó generáció jó szériájának utolsó lehetősége.

ma közgáz egyetemi diplomával sok-sok milliót keresek. és én ezért nem fizettem, nem fizettem azért, hogy "jegyet" kaptam szegény vidéki parasztgyerekért a felsőbb társadalmi értegek felé... ezt ti fizettétek, kedves balga adófizetők, ti adtátok nekem a "jegyet" vidékről a budai zöldövezetbe, a mercedes szalonba...és én ezért semmi önrészt nem vállaltam, a pick szalámit mégis én eszem meg. helyettetek...mert ti meg fizetitek. balgák, fizessétek...

ahelyett, hogy tőlem kérnétek, aki mindezt élvezi...én meg örömmel adnám. bérből is juttatnék, mondjuk 3-5%-ot, hogy nekem ezt TI anno kifizettétek, lehetővé tettétek...

de akkor is fizettem volna, mikor tanultam. volt miből. dolgoztam. egyetem mellett. mert nem csak sör létezik a büfében, óccsóért. meg ingyen böfögés utána. hanem van munka. én az eszemmel, szorgalmammal - tolmácsoltam (ilyen-olyan szinten), fordítottam, gazdasági számításokat végeztem. pénzért. a barátnőm meg borítékolt, dobozt hajtogatott. meg SOTE Klubozott. pénzért.

Amiből mi Caprin nyaraltunk 3 hétig, ahová 21 évesen vadonatúl autóval mentem. mert volt miből. diákként.
akkor is jól éltünk, mert volt eszünk, szorgalmunk, és aranygyűrű sem volt az ujjunkon, h leessen egy kis munkától.

meg hát nem kellett a tanulásért fizetni. fizettétek ti helyettünk. mi meg mentünk caprira, 3 hétre. KÖSZÖNJÜK!

ahelyett, h kértetek volna egy kis önrészt, abból a jóból, amit a diplomával az eszem és szorgalmam mellé ti adtatok a kezembe. nem kértétek.

Mi élvezzük, Ti kifizettétek. de ez így van jól. Köszönjük. IGEN, IGEN, IGEN, így van jól...

Ti balgák maradtatok, mi meg, szegény paraszt/proligyekrekek ésszel és szorgalommal megáldva - jómódúak lettünk. A TI PÉNZETEKEN ;)
kitolas Mókás buzizás a HVG-ben 2008.03.03 13:11:15
Az egész HVG-nek megvan ez az önmagát túlélt, furán naftalinszagú hangulata, ami ritkán vezet vérforraló eredményre. Ritkán, de nem soha. A mostani számban, a lap végén pompás interjút közölnek Vitézy Dávid VEKE-szóvivővel, ami azzal a kérdéssel kezdődik, hogy "Távol…..
NeutralForce 2008.03.03 15:13:36