Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szex Bécsben

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap este úgy döntöttem, elnézek a híres Golden Time klubba. Mivel pár hónapja feléje sem néztem, gondoltam megnézem mi a helyzet arra. Nagyon szeretem, hogy jó helyen van, mindig jó a hangulat, és még a csajok is dögösek. Korábban az egyik barátomtól hallottam Cindy-ről,…..
Elég kevés stúdió van Bécsben, és ezek nagy része is kihalt. Ezért szeretek inkább  a Maximhoz hasonló nightclubokba járni, escort csajokat hívni, vagy ha az időm megengedi, saunaclubokat látogatni. Ezekben a stúdiókban a lányok minősége nem a legjobb, de előfordul, hogy…..
A Liebeselfen egy viszonylag elég jó ügynökség, elég jól végzik a dolgukat és nagyon készségesek az ügyfelekkel is. Amennyire tudom, valódi képeket tesznek fel a lányokról, bár néhány elég “diszkrét”, ezért nekik nem mutatják az arcukat. Szóval felhívtam őket, hogy…..
A Goldentime Bécs egyik legjobb szauna klubja, csodálatos lányokkal. Teljesen korrekt hely, szóval ha egy jó szauna klubot szeretnél, akkor meg is találtad. Még kültéri medence is van, hosszú napozó ágyakkal, sőt, ha hosszabb ideig maradsz, még ételt is szolgálnak fel, bár ez…..
Diana a Juchgasse 11-ből egy bombázó, aki nagyon ért ahhoz, hogy NE használja a testét. Egyik cimborám blogjában olvashattok egy itt dolgozó hasonló nőről, aki ugyan ilyen rossz az ágyban. Próbáltam elkerülni az előbb említett, cimborám által bemutatott lányt, és ha jobban…..
Ezúttal a hormonjaim egy, a lakásomtól messzi helyre irányítottak, pontosabban a Studio lust-hoz. Ahogy általában most is az Erotikforum-on olvastam Alexáról. Csak pozitív visszajelzéseket kaptam róla, és amikor megláttam a stúdió weboldalán, ő volt a legaranyosabb lány akit a…..
Bécs szex helyei igen változatosak, ahogyan az ott lévő emberek is. Bármilyen szexre vágysz, legyen az, gyors szex, lassú szex, medence melletti szex, motel szex vagy hotel szex, biztos, hogy Bécsben megtalálod a kedvedre valót. 1. Nightclubbok Talán ez számít a legnépszerűbb…..
Épp itt az ideje, hogy beszámoljak arról a lányról, akit azon az estén döngettem meg a Maxim Wien-ben. Fiatal volt és aranyos, arról nem is beszélve hogy mennyire “tehetséges”. Ahogyan azt már korábbi bejegyzéseimben is említettem, ha nőkről van szó, nem igazán van olyan,…..
Néha, késő éjszaka azon találom magam, hogy Bécs bárjait járom, felszedek pár dögös csajt, és az este egy hotel szobában vagy a lakásomon végződik. Máskor annyira kanos vagyok, hogy, mivel senki sem figyel a “szükségleteimre”, fizetős szexre vetemedek. Nem nagyon izgat, a…..
Szex Bécsben A kívánatos Nina 2013.01.07 15:20:00
Mindeddig már láthattátok, hogy ha nőkről van szó, nagyon változatos az izlésem. Mindíg a legjobbat fogom keresni, és mindíg valami mást. Ez azonban nem azt jelenti, hogy elmélyülök a perverzió világában…Annyi az egész, hogy az orchideák illata mellet a rózsáét is szivesen…..
Közeledett a Karácsony; nekem pedig kedvem támadt enyelegni. Legszívesebben egy hotelbe mentem volna egy aranyos teremtéssel; egy olyan lányra vágytam, aki hasonló egy barátnőhöz, fiatal, és sötét haja van. Gyengédség után sóvárogtam, puha csókokkal és szenvedélyes…..
Elég későre járt aznap este, és a hormonjaim már elég türelmetlenek voltak. Nem igazán volt kedvem kimozdulni otthonról, viszont nagyon vágytam már egy élvezetes szexre. Bármennyire is furán hangzik, van egy olyan szokásom, mint amikor az ember meg szeretne vásárolni valamit, de…..
Az Erotikforum legújabb bejegyzései szerint, Karolina itt van, és szolgálatára áll azoknak, akik kedvelik az ilyen fajta tulajdonságokat egy nőben. Szóval most kaphattok az alkalmon, és időpontot kérhettek az egyik legnagyobb mellűtől akit valaha láttam. Én nem annyira kedvelem az…..