Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mazsika11

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan tévedtetek a blogomra motivációs levél minta után kutakodva. Ezért itt van néhány ötlet arra, miket írhatunk egy motivációs levélbe. Hozzátenném, ahhoz hogy ne csak klisék halmaza legyen, saját illetve a potenciális munkaadó profiljához kell igazítani. Kommentbe nyugodtan…..
Mazsika11 2013.07.10 15:18:09
Kedves Little Oroszlion!
Tanácsod szeretném kérni:

2 éves kisfiammal vagyok itthon, és váltani szeretnék, új munkakörbe, új mukáltatóhoz szeretnék elmenni ősztól dolgozni. 2 éves kisfiam miatt szeretnék váltani, mivel az előző munkahelymre nem tudok visszajárni a távolság miatt, távolsági buszom 5.50-kor indult anno és 17.10-re értem haza. Tehát, a pici elhelyezése ilyen hosszú időre nem megoldható!!! egy kisvárosban lakom, ahol a helyi óvoda max 7-től 16-ig tudja fogadni a kisfiam.
Kisfiam a harmadik gyermekem, késői kisfiú, mivel van már 2 felnőtt lányom is. Tehát, adott esetben a pici elhelyezése nem okoz problémát!!! NAGYSZÜLŐK, FELNŐTT LÁNY TESTVÉREK!!!

Tehát a lényeg: közalkalmazotti szférában, pedagógiai asszisztenskén szeretnék elhelyezkedni, most végzem ehhez a megfelelő szakképesitést. Már kiadták a pályázatokat, ahová önéletrajzot és motivációs levelet kérnek.
Mit irhatok bele? Mit javasolsz?
Mit merjek elárulni magamról, kicsi gyermekemről? A mostani tanáom szerint előny, ha beleirom, miért is szeretnék ekkorát váltani, és miért ép most.
De a legfontosabb kérdésem: a motivációs levélbe mit irjak? Eddig totál más pályán dolgoztam. Most itt a kicsi, félek ez lesz az első indok az elutasitánál. Kérlek, adjál pár tippet hogyan kezdej, mit és mennyire mélyen érintsem a családom, és főleg mivel indokoljam, hogy ÉN VAGYOK A LEGJOBB szakember, tehát ENGEM VEGYENEK fel???

Köszönettel várom gyors tanácsod!