Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bruno Banks

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Fel van véve! 2013.08.28 11:31:04
Szexiesség a legmagasabb szinteken! ..
Olvasónkat megfenyegették azért, mert meleg, majd a kiérkező rendőrök a fenyegető pártját fogták. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a Baross utcai / Harminckettesek terei nemzeti dohányboltba. Ketten az utcán…..
Bruno Banks 2013.08.16 13:15:00
@Lord Viktor: és aki itt él Magyarországon, magyar az anyanyelve és minden ideköti, de buzi, az mit csináljon? Gondolom arra is tudsz választ adni.
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
Bruno Banks 2013.08.16 09:13:43
@Anticommunist Hungarus: az ilyen agyi szinten álló emberek azért ítélik el a melegeket, mert betegnek tartják őket. Nézz mélyen magadba. Te is ezt gondolod. Nem tartod őket egyenrangúnak, szeretetreméltónak, nem tartod őket ugyanolyannak, mint te magad vagy. Nem tartod őket egyenjogúnak. Ez a probléma. Ha nem így van, akkor azt most írd ide légyszíves, hogy szerinted a melegek ugyanolyan emberek (ugyanannyit érnek), mint te, vagy mint a te kisfiad, kislányod, feleséged, apukád, anyukád. Ha ezt le mered ide írni, akkor beszélhetünk.

Deviáns viselkedési forma? Mi? A csókolózás? Te még nem csináltad nyilvánosan? Vagy a deviáns az, hogy ugyanolyan nemű a partner? Ha valaki furcsán táncol az is deviáns, hiszen nem a megszokott módon viselkedik. Akkor most mi legyen? Ki mondja meg, mi a nem deviáns? Aki mindent ugyanúgy csinál, mint a többség az mondja meg? Csak egy kérdés: Te hányszor mosol fogat egy nap? Egyszer? Hátbazdmeg a deviáns kutyafádat! A többség nem most fogat egyetlen egyszer sem egy nap. És lássuk be: sokunkat zavarnak a büdösszájú emberek, amikor beszélnek. Minket deviánsokat, akik akár egyszer/kétszer/háromszor is fogat mosunk egy nap. Ennyit a viselkedési formákról.
Bruno Banks 2013.08.16 08:20:27
Mégis, mit kellene csinálni a melegeknek? Elbújni a szobájukban és szégyellni magukat? Miért? Mert nem olyanok, mint a többség? Mert eltérnek valamiben a biológia tankönyv ábrájától?
Te tökéletes vagy? Neeeeem???? Akkor hogy mersz megjelenni a sok tökéletes ember előtt????
Mégis mi a faszt gondolsz? El vagy hízva? Túlsúlyos vagy? Rádnézek és hányok! Még a gyerekem szemét is betakarom, ne lássa a kövér disznókat, ahogy kibaszott fagyit esznek NYILVÁNOSAN!!!!!!!!!!!!
Kancsal vagy? Lúdtalpas vagy? Mit képzelsz??? Még talán ugyanazt a jogot akarod, mint az egészséges emberek? Húzzál innen ebből az országból el te ki gusztustalan, egészségtelen féreg! Nem érted meg, hogy itt csak tökéletes emberek laknak?
Úgyhogy meg is kérném a (azt nem tudom csak homofób vagy úgy általánosságban embergyűlölő) seggfej kommentelőket, hogy ha nem tökéletesek, akkor legyen szívesek nem megszólalni ez ügyben, mert lecsapom őket bézbólütővel.

On the other hand: azért a finn/angol/magyar srácok helybe jöttek a pofonért. Be kell látni: nem kiabálunk a moziban a film alatt, mert leöntenek kólával ( azaz még nem lehet nyilvánosan is megélni a melegséget ma Magyarországon, mert hátrányba kerülsz - majd pár év múlva jobb lesz). Szégyen, gyalázat és kibaszott nagy szemétség, de ez az ország egyszerűen még nem tart ott. Sajnálom, hogy ilyen megalázó helyzetbe kerültek. Itt most ahhoz kell alkalmazkodni, hogy aki megéli a melegségét az utcán, az akár attrocitásra is számíthat. Jelenleg ez az íratlan szabály. De nyugi, majd lesz ez még másként is... :)
Sokan tévedésből azt gondolják, hogy a katolikus egyház elutasítja a homoszexuális embereket. Pedig illik tudni, hogy a szeretet nevében senkinek sem fordít hátat. Ahogy mondani szoktuk: nem a bűnöstől irtózunk, hanem a bűntől. Az ember nem maga határozza meg ösztönből fakadó…..
Bruno Banks 2013.07.10 15:28:42
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
A kettőnek semmi köze egymáshoz. Amíg ezt nem látod be, nincs értelme beszélgetnünk. :(
Bruno Banks 2013.07.10 16:53:04
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Igen. Igazad van. A vita szempontjából. Kár, hogy a valóság más. Mert nem egy (kitalált) könyv az alapja.