Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denniss.eu

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Keresőoptimalizálás, linképítés az Ön oldalának látogatottság növelése érdekében A keresőoptimalizálásról illetve az ezzel foglalkozó SEO szakemberekről gyakran furcsa, a valóságtól elrugaszkodott képek élnek. Sokan gondolják hogy egy nagy szemüveges vékony figura…..
SMS reklám, sms hirdetés, sms kampány lehetőség Minden ami az sms-ben történő népszerűsítéshez kell, elérhető nálunk. Ha csak egy termékkel szeretné az ügyfeleit megismertetni kérjen SMS kampányt, de akár sms marketingelhet akár napi akcióval is nálunk. Teheti ezt…..
Megbízható notebook szerviz, laptop javítás, tablet, PDA, és netbook javítás Ha megdöglött, attól még nem kell kidobni... Valóban mert néha csak egy gyógypillantás, és a tetszhalott mobil PC újra életre kap. Ehhez szükség lehet egy notebook szervízre, ami nálunk…..
Valamikor az ezredforduló elöttről emlékszem hogy voltak ilyen ingyenes SMS küldő programok az interneten, amiket egyszerűen lehetett használni, és küldeni tonnaszám a nyálas enyelgős üzeneteket hogy "én szeretlek jobban" :)  Az akkori technológia képek küldését is…..
Szóval ha tönkrement volna a kedvenc bútorod, vagy megdolgozta a szobatigris akkor nagyszerű lehetőség adódik a bosszankodásra és a tanulságok levonására. Sajnos e két dolog végeztével a probléma még marad: a bútor használhatatlan vagy nem kellemes a használata, szóval vagy…..