Regisztráció Blogot indítok
Adatok
micike napozik

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kikeltek magukból az internetes trollokra épített hecckampányokról sosem hallott netes széplelkek a 444.hu videóján, amin Orbán Ráhel és Sára önfeledten táncolnak két szimpatikus fiatalember által alkotott emberi szendvicsben. Valaki intézkedett, hogy eltávolítsák a videót a…..
A ki alatt volt olcsóbb a tojás? emlékezetes mémje óta Bajnai Gordon legtechnokratább támogatói sem mondhatják, hogy a nemjobbikos ellenzék reménybeli Neója és szövetségesei mentesek lennének a demagógiától. A tojáshelyzet Orbánra kenésén túl most újra kiakadt a…..
Varánusz Meghabonyozták Matolcsyt 2013.07.09 01:42:03
Mi történik akkor, ha a "független jegybankelnök" és a "nem közszereplő" miniszterelnöki spindoktor négyszemközt ebédelnek?  Semmi a világon. Mégis mi történne? Jóbarátok, na és? Azért, mert az ember jegybankelnök lesz még nem kell elhanyagolnia a barátait. Ki gondolja,…..
Már nagyon közel van a Franz Ferdinand új nagylemezének megjelenése, amiről korábban két dalt is mutattunk már, ezek közül most a Right Action című bulibombához készült egy igen tetszetős videó. Ebben a zenekar mókázik látványos vintage grafikák és illusztrációk közepette,…..
micike napozik 2013.07.09 11:45:09