Regisztráció Blogot indítok
Adatok
evolvált

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondták nekem páran, hogy adjunk egy esélyt ennek a Gergőnek, majd bizonyít. Na, ez elsőre sikerült is. Az zuglói önkormányzat alakuló ülésén személyesen akadályozta meg, hogy az éhezők viadala pokol elszabaduljon: Nem kellett őt kísértésbe vinni, odatalált egyedül is, és…..
Zöld Zugló Az első... 2014.11.17 20:58:00
Üdvözlöm Önöket – Üdvözöllek Titeket, Barta János vagyok a zuglói Lehet Más a Politika Budapest Főváros XIV. kerületi önkormányzati képviselője. Ebben a blogban is szeretnék tájékoztatást adni a képviselő testületi munkámról, az LMP helyi elképzeléseiről, egyben…..
Jobbegyenes R.I.P. LMP 2014.01.07 12:34:12
Vágó Gábor távozása baj. Nem azért, mert nem lesz liberális politikai erő a parlamentben, éppen ellenkezőleg: sokkal rosszabb lesz helyette. Szomorú hírt közölt ma a vs.hu: miután nem támogatták egyéni jelöltségét, és az országos lista élén sem kapott helyet, Vágó…..
Piroslap Lehet más a cenzúra 2014.01.07 22:57:58
Schiffer András pártja megint cenzúrázott. Pedig az egy évvel ezelőtti pártszakadás óta parlamenti küszöb alatt vergődő párt problémáit már nem lehet kommentek cenzúrázásával elfedni. Ertsey Katalin parlamenti képviselőjüket már meg se hívják a kongresszusra, Vágó…..
evolvált 2014.01.08 16:26:55
Úgy látom, még mindig nem sikerült túllépni a személyeskedésen, nem baj, majd nem veszek róla tudomást. :) Egyébként elárulom, attól, hogy egymás után sokszor szánalmasnak nevezel, még nem lesz igazad!

Lássuk az "érveidet": "Ezt az álellenzéki pártot a Fidesz hozta létre és segítette be a parlamentbe." Ez nem érv, hanem egy állítás, amit semmivel sem bizonyítasz.
"Vezetőjük Orbán volt jogi képviselője, aki jobbikos képviselőkkel röhögcsél és kokettál." Ez egy csúsztatás, egyrészt mert Schiffer egyszer, egyetlen ügyben, még Védegyletesként védte OV-t, de amit írsz, azt sugallja, mintha ez egy hosszú, folyamatos kapcsolat lett volna. Másrészt valóban, leül és szóba áll a Jobbikos képviselőkkel, ahogy a többiekkel is. Mi ezzel a gond?
"Schiffer ezidáig egyetlen akciója: még az előző ciklusban följelentette Gyurcsányt korrupciós ügyben (Sukoró), de a lassan 4 év alatt Orbánt a tengernyi hivatallal való visszaélés, korrupciós, nyílt köztörvényes bűncselekmények megalapozott gyanújával egyszer sem. " Az, hogy ez lett volna az egyetlen akciója, elég nagy butaság, ha visszakeresel a sajtóban, elég sok ügyet vitt, és ha neked a feljelentés jelenti az akciót, abból is volt pár (az egyik az utóbbiak közül pl. a zuglói hangfelvétel kapcsán történt). Ne aggódj, ha lesz olyan, amit konkrétan Orbán követ el, és jó eséllyel bizonyítható, ő is fel lesz jelentve.

Akkor hol is vannak az érvek? Hát sajnos sehol.

Mi köze ahhoz az LMP-nek, hogy mit ígért Kövér meg Magyar 20 évvel ezelőtt? Elárulom, semmi. Akkor meg hogy jön ez ide?

Most próbálják besározni az egyetlen tiszta parlamenti erőt, az LMP-t. Ezt tartom én bűnnek.
evolvált 2014.01.08 15:13:17
@Republic Forever!: Az előbb sem érdekelt, nem véletlen nem reagáltam rá, ugyanakkor kiváló példája annak, hogy amikor ha nincs érv, jön a személyeskedés!
Ha ezen sikerül végre túllépnünk, a lényeg az, hogy no para, az LMP a rohadt naranccsal sem bútorozik össze, ahogy múmiákkal sem.
"Hegyek között, völgyek között,hegyek között zakatol a vonatÉn a legszebb srácok közül,én a legszebb! téged választalak!Egy a jelszónk TARTÓS BÉKE,állj közénk és harcolj érte!Hegyek között, völgyek közöttzaka, zaka, zakatol a vonat...Zakatol a vonat! Ó-Ó!Téged…..