Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriella Föcze

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Gabriella Föcze 2014.10.24 16:41:03
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Gabriella Föcze 2014.10.16 19:23:33
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
Gabriella Föcze 2013.07.09 01:55:18