Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Viktor

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eddig teremfoglalásairól hírhedt Hallgatói Hálózat a felsőoktatási reform elleni tiltakozásukra irányuló figyelem lecsengése óta leginkább liberális slágertémákkal foglalkozik. A Hálózat tagjai által működtetett blog a minap egy újabb kérdésben…..
K. Viktor 2013.07.12 13:55:30
Erről a vitakultúráról beszéltem... Nem nézek szét a honlapon, mert nem érdekel (leszarom magasról, mint még kb. pár száz embert leszámítva ebből az országból), azt írtam, hogy ebből a cikkből nem derül ki semmi, csak az, hogy olyan idiótákkal van teli ez a szerveződés is, mint amilyen te vagy.
Én konzervatív vagyok, veled ellentétben. Csak nem abból áll nálam, hogy a másikat sértegessem, utáljam.
"Mi van cicafiú, nem volt cuki a cikk? Akkor most nem dugunk?" De minek is vitatkozok azzal, aki így reagál bármire is...
Határon túli magyar vagyok, és hidd el, leszarom a Népfőiskolát, kutyát nem érdekeli oda át sem (10000 határon túliból talán 1 tud róla, hogy van-e ilyen), nem ez fogja a kapcsolatokat erősíteni, és nem is a jelenlegi kormány, hanem a valós, nem ideológiai alapra helyezett kapcsolatok (üzleti, személyes). Ne mondd már, hogy nincs máshol népművészet, meg hagyományőrzés, lovas programok!! Ez egy művház repertoárja. Voltál már a lakásodon kívül?? Mindenhol tucatjával van ilyen, sőt jobb is. Mégsem kapnak 300 milliót. Ezzel a cikkel csak azt értétek el, hogy még inkább rájöjjek, semmi értelme neki, főleg ha ilyen embereket termelnek ki mint te, aki nem tud érvelni, vitatkozni, csak mocskolódni, és személyeskedni. Tipped sincs ki vagyok, hol élek, hogy élek, honnan jöttem, de már drogos proli vagyok. Ez aztán a teljesítmény. Nem dicsekednék ezután azzal, ha az Irány Csoport tagja lennék. Pedig eddig szívesen lettem volna, és bőven támogattam volna anyagiakkal is, csak vártam valami érdemlegeset... Kis keresgélés után rátaláltam arra, hogy Dósai Bence az alelnökötök, vagy mi, ő hogy hagyhatja ezt?
K. Viktor 2013.07.08 19:04:13
Mindmáig követtelek (múltidő) titeket. Ez a cikk azonban ráébresztett arra, hogy ti se tudtuk semmit, csak azt, amit a szélsőjobb alakít ma. Persze gondolom én is el leszek azzal intézve, hogy libsi vagyok, és akkor nem kell a kritikámmal foglalkozni, pedig egy nemzeti érzelmű, gondolkodó magyar ember vagyok, jó értelemben vett konzervatív. De azért leírom.
Amit ti műveltek konzervativizmus alatt az már inkább homofóbia (gondolom azt is jól megbeszéltétek egymással, hogy majd ezt is rátok akasztják a hülye libsik, de amúgy ez nem így van).
Amit itt alakítottatok az gyávaság. Hahás srác az vállalta a nevét, vállalta a támadásokat, ti meg úgy támadjátok az ő személyét, hogy a neveteket se írjátok le. Ez a gyávaság legalja, legmélyebb bugyra. Ha a Hahás srác is ebben a szellemben írt volna, akkor a cikketek 90% elvesztett volna azzal, hogy nem tudtátok volna a személyét fikázni. Ugyanis nem is a népfőiskolát védtétek meg, konkrétan hülye kliséken kívül semmit nem írtatok (mint hogy fáklyát tart Európának, amit ti se hisztek el remélem), semmi érdemét nem írtátok meg, nem fejtettétek ki, semmi. Helyette támadtátok a vitapartnert, ami a vitázás legalja.
Tépem a hajam, hogy itt tart a magyar jobb oldal, ez a bejegyzés ami izzadságszagú, ez!!
Bátorság: EGYES
Vitaképesség: EGYES
Tartalom: EGYES
Gyűlöletkeltés: ÖTÖS
Ti nem csináltok mást, csak szítjátok a feszültséget a társadalmon belül, nem azon gondolkodok, hogy a másmilyen (homoszexuális jelen esetben) emberek hogyan tudnak hasznosak lenni egy társadalomban, hanem nyomjátok az agyatlan dumátokat. Nem csodálom, hogy minden meleg átmegy a bal oldalra akár milyen nemzeti hitű nevelést kapott, ha ilyen agymenésekkel találkozik.
Összefoglalva: ebből a cikkből nem derül ki, hogy miért nem jogos a 300 millió a népfőiskolának, nem derül ki, hogy miért fontos ez az intézmény, semmivel nem érveltetek ellen, helyette agyba-főbe buziztatok, mellébeszéltetek, hülye és üres kliséket nyomattatok, és csak és kizárólag romboltatok, egymást ellen hangoltátok az embereket.
Ha ez a konzervativizmus, ha ez az új szellemi műhely, akkor én szégyenlem, hogy konzervatívnak vallottam eddig magam.
Jah, és mégvalami: engem a Hahás srác győzött meg, hogy felesleges a népfőiskolára ennyi pénzt, mert az alapján amit írtatok, kiüresedett az az intézmény teljesen.
Üdv.: Viktor