Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AranyPok

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na akkor elmondom, miért vágta ki nálam (nálunk) a biztosítékot a Szabadság téri emlékmű, miért "gond", ha emlékművet állítanak a német megszállás áldozatainak.A baj nem az emlékezéssel van, hanem a konkrét kompozícióval, a Gábriel arkangyalra támadó német sas…..
AranyPok 2014.04.09 16:43:34
Szegény Fox Kupont állítólag átverte a beszállítója, és ezért nem tudják visszaadni az olcsó táblagépre beszedett pénzeket a vásárlóiknak: Én is beugrottam egy csaló cégnek, a Fox Kuponnak, gondolom, rajtam kívül még több százan, akik bedőltek az olcsó Tablet-es…..
Már gyerekként is állandóan maszturbáltam. Mindent magamba dugtam tíz éves koromtól kezdve, amit találtam, és alkalmasnak ítéltem arra, hogy élvezetet okozzon: gyertyát, különböző flakonok kupakjait. Ekkor kezdődött a fékevesztett élvezet. Még a macskával is megpróbáltam…..
A Dúró-Novák házaspár saját gyermekét használja politikai haszonszerzésre Ma már közhely, de könnyebben jut el az információ a társadalom széles rétegeihez, ha kisgyerek, kutya vagy hiányos öltözetű nő is megjelenik az üzenet átadásának folyamatában. A politikai…..
AranyPok 2013.08.27 13:07:53
Minimum kettővel megint kevesebb, miután naiv autóvásárló bejelentése nyomán törölték a különböző autókat azonos angol formalevéllel ajánlgató delikvenst: Tisztelt Expressz! Hogyan lehet az, hogy  az Önök oldalán 2 db használt autó után érdeklődök (mindkettő…..
AranyPok 2013.07.25 15:33:59