Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Longshanks

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Szombati klubsarok 2013.07.20 02:07:00
Na, ez most micsoda? - kérdezhetitek és joggal, főleg, ha nem olvastátok a Szolgálati közleményt. A helyzet az (és csak röviden ismétlem el), hogy a következő két hétben a nyaralás nemes tevékenységének hódolok, ami azzal jár, hogy nem lesz mindennap új poszt, hanem csak heti…..
Longshanks 2013.07.20 13:14:45
@james80: LOL !
Ma egy kicsit bepillantunk (a beteg szemszögéből) az angliai egészségügybe. Előrebocsátom, hogy semmilyen extra dologra nem kell gondolni, Alex története egy viszonylag egyszerű (de neki nyilván fájdalmas) műtété, és nyilván lesz olyan hozzászóló, amiben ez fel is merül majd,…..
Határátkelő Két ország egyben 2013.07.11 06:52:00
A mai poszt reakcióként született, méghozzá a francia országfelelősünk legutóbbi írására. Ildikó szerint lehetetlen Franciaországról egységként beszélni, mert észak és dél elég élesen kettéválik. (A képek a napokban készültek a pékségbe menet, amiért köszönet…..
Longshanks 2013.07.11 13:18:19
@Spacecake: hahh, egyetertek! :) mi is del Fr-o-ban elunk, es ok itt a sajat bevallasuk szerint is "individualistak". Ertsd, nem erdekli oket nagyon mas. Kedvesek a felszinen, de ennyi. Kavera kilatas a kov 10 evben tendal a nullahoz.
Longshanks 2013.07.11 13:30:21
@Gizi06: nem kell nagy magyar anyazni... Sztem a ketto kozott van az arany kozeput. M.o-on sokkal onfelaldozobbak az anyak, ami a gyereknek nagyon jo(hosszu gyesd, gyes, anyai odafigyeles, gyermekkozpontu programok), de a szuloi parnak nehezebb. Viszont a francia mentalitas sem jo szerintem, hogy cumisuveg szoptatas helyett, babakocsiban kifele azonnal, anya szivja a cigit es baratnozik, mig gyerek vagy uvolt vagy befordul es neman tur.
Longshanks 2013.07.11 17:50:34
@Gizi06: ezt senki nem allitotta... Ha otthon ezt tapasztalod, az szomoru.
Miután Ágnesnek elege lett abból, hogy egy helyben topog, gondolt egyet, kiadta házát és nekiindult. Angliai munkahelyén meg kellett küzdenie a diszkriminációval, a sokkoló közös szállással, de sikerült túljutni a nehézségeken. „Gondolkodtam, hogy írjak-e egy posztot…..
Longshanks 2013.07.10 13:31:42
@Tökfőzelék1: hat te meg itt vagy? Nem emesztett fel az allandosult gyulolkodesed a nem egyedulallo nok fele? Kitarto vagy! Bar nem irigyellek,amiert keptelen vagy barmi mast is erzekelni a vilagbol. Nehez lehet ilyen foku onertekelesi zavarral nekivagni minden napnak....
A mai poszt előtt mindenkinek azt ajánlom, kapcsoljon nyári üzemmódba, kerítsen magának egy hideg italt, heverjen el és utána kezdjen az olvasásba (a reggeli kávé is engedélyezett...). Bevallom, jómagam nehezen tudtam hova helyezni ctboy írását, aztán nem kevés intenzív…..