Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kedvenced

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vöröshajú lányok Ars Poetica 2012.09.30 09:46:27
Már régóta tervezem, hogy megírom ezt a post-ot, de nagyon nehéz indulatok nélkül megtenni, azért megpróbálom. Sok látogató felhánytorgatta már, hogy az oldalra nem csak igazi vöröshajú lányok kerülnek fel, vannak festettek, vörösesszőkék is. Ez igaz, a személyes döntésem…..
"...kitaláltam egy új módszert - nem is értem, más erre hogyan nem jött rá, hiszen olyan egyszerű! Körömvágó kisollóval szerkesztettem adáskészre a fejemet, amire talán a szimmetrikus jelző illett a legkevésbé. És, ha őszinte akarok lenni, akkor az ocsmány a…..
kedvenced 2012.01.16 15:38:02
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc pharetra libero eu mauris fermentum dictum convallis lorem ornare. Nulla imperdiet lacinia orci, et feugiat risus aliquet in. Pellentesque et justo ipsum. Morbi luctus enim nec nisl tincidunt bibendum. Mauris sem arcu, tincidunt…..
"Kiérvén a dizsiből ugyanis Férfiasan Vezető Petra csüggedten realizálta, hogy 5-5 cm-re a Pözsótól minden irányban áll egy másik jármű, így aztán vagy beül a kocsijába és színjózanul diszkógömbre töri, vagy meghagyja ugyanezt a feladatot Petyának, aki legalább…..
SZAVAZZ EGYET! A címben arra próbálok utalni, hogy mi NEM a célom, ugyanakkor arra gondoltam, hogy ha már megaláztuk a DJ szakmát itt a B-oldalon, akkor most vicceljük is meg. Ez annyiból állna, hogy szavaztok rám egyet a Coke Club online versenyén, amely szavazás MA ér véget, és én…..
B-oldal Star Wars koncert Pomázon 2010.04.08 09:30:00
Ezt a levelet kaptam: "Több Star Wars-szal kapcsolatos posztodat is olvastam a blog.hu-n és ezekből nekem úgy jött le, hogy téged esetleg érdekelhet egy STAR WARS filmzenei koncert. Ezért szeretném ezt a figyelmedbe ajánlani.Április 14-én szerdán a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar…..
Köszönhetően az egyik legnagyobb Internet szolgáltatónak, most már minden, Barátok közt sorozaton felnőtt buckalakó tudja az egyetemes történelmi tényt, miszerint Freddie Mercury 1986-ban a Népstadionban elénekelte az egyik legszebb magyar népdalt... (Persze az is…..
Pearl  Jam, 1996. november 17., Budapest Sportcsarnok Ülőhelyem volt, így egy színházi távcső segítségével vettük szemügyre Eddie tokáját és  Jack Irons öreges dobolását. A Red Hot Chili Peppershöz hasonlóan a Pearl Jam is csak egyszer járt eddig Magyarországon,…..
kedvenced 2010.02.05 16:58:18
@ddrum77: egyetértek :)

PJ-et láttam-hallottam Prágában 2006 októberében, eszetlen jók voltak, 3 órás örömünneplés, a végén egész csarnokos össznépi táncikálással a Neil Young féle Keep on Rockin in the Free World-re :)
Huh, de megnézném őket megin' :)
Hamarosan indul az Indavideó új szolgáltatása, ahol valódi filmeket nézhetünk majd a neten, legálisan, jó minőségben, ingyen. A felület már készen áll, az első filmeket is feltöltöttük - a hivatalos indulástól már csak egy rövid (zártkörű) tesztidőszak…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
VERSENY! :) Csinálj ez egy zenét, kommenteld be a linkjét, és a legjobb groove-ot készítő pályamű tulajdonosa számára a következő a fődíj ajánlatom: leszedem sávonként a zenéjét, csinálok belőle egy 2-3 perc körüli változatos mixet, néhány effekttel, és talán valami…..
B-oldal Youtube sztár 2009.03.01 13:25:00
Brian May blogjában - két csillagászattal kapcsolatos bejegyzés között - találtam egy linket egy lányról, aki a Queen You are my best friend című dalát énekli a szobájában, ukulelén kísérve magát. Ő Julia Nunes, amerikai kiscsaj, aki klasszikus példája a…..
A tegnapi bőséges kínálathoz hasonlóan ma is könnyűszerrel tapadhatunk a képernyőre kora estétől akár holnap hajnalig, akár csak sorozatokkal is. Kezdhetünk ugye Arsene Lupinnel (Filmmúzeum, 19:00) vagy a Miért éppen Alaszká?-val (Viasat3, 19:00), majd maradhatunk a Jóbarátokon…..
Tegnap sorozattal kezdtük, ma sporttal - fő a változatosság. A Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapatából négynek a kiléte már ismert (Arsenal, Fener, ManU, Barca), ma csatlakozik hozzájuk még három (az Inter-Liverpool derby jövő szerdán lesz), az m1 pedig a Real Madrid - AS Roma…..
Most, hogy a Golden Globe egyszerű sajtótájékoztatóvá süllyedt, mi is felbátorodtunk: nem olyan nehéz összeütni egy színvonalas, meghatározó, sőt megkerülhetetlen díjátadót, csak egy lista, néhány szavazó, és persze a végén egy pult mögött neveket soroló csaj kell…..
    Ma van a szülinapom. Mindenkinek köszi, aki gondol rám! Tavaly ilyenkor az Arany 19-ben grilleztünk a kertben. Akkor arra gondoltam, hogy sosem volt még ilyen jó idő jan.14-én. Most is erre gondolok, 40 fok van árnyékban, és fő a gulyás. A szülinapok elengedhetetlen…..
Akit nem érint a tévéműsor, húzzon jégeralsót az esti kimenőre, de semmiképp ne bocsátkozzon felelőtlen kalandokba, mert bár megmenti a prosztatáját a hiúsága keserves csorbákat szenvedhet.  Azoknak, akik nem vállalják be ezt a rizikót a gyors, otthoni lerészegedést…..