Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsánna Straubné Bella

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szavak: vízimalom, fényhárfa, táncolni, pelenka, anakonda   Történet:   Szilárdka, a szurikáta tiszta lelkiismerettel és tiszta bundával hagyta maga mögött a vízimalom örökké forgó kerekét, s lábacskáit megszaporázva indult el a fából készült, óriási épület irányába. Orrában már ott érezte az…..
Zsuzsánna Straubné Bella 2019.06.22 18:28:39
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Zsuzsánna Straubné Bella 2015.05.27 16:27:14
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Zsuzsánna Straubné Bella 2014.10.14 14:19:28
Lassan megérkeznek a tavasz első fuvallatai, ezért már most érdemes felkészülnünk az első napsugarak érkezésére is! Az IsaDora Ray of Light kollekciója is a fény játékán alapul, hiszen megváltoztatja az árnyalatokat és ezzel új divatot teremt. Finom textúrák, világos színek,…..
Zsuzsánna Straubné Bella 2014.02.19 22:56:33
Ha Neked fontos a gyermeked egészsége és szeretnéd, hogy a divatos gyerekcipők ne csak a jól nézzenek ki, hanem anatómiailag is megfelelőek legyenek, akkor bemutatom Nektek a Dr.Monte Bosco lábbelijeit! A cég olyan szakmailag válogatott cipőket forgalmaz és gyárt, melyek teljes…..
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
Zsuzsánna Straubné Bella 2013.07.06 02:33:59