Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Retroberto

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt látom, hogy szép lassan kezd itt kimúlni az érdeklődés, úgyhogy nem is nagyon posztolok, mert most már egy kutyával is seggbe dugathatnám magam, az se érdekelne senkit. Pénteken lehet, hogy elmegyünk swingerbe, majd mindenki képzelje el. Házi feladat szombatra, hogy mi történt,…..
Persze fellengzős az ősbemutató, mert játsszák ezt a darabot már egy ideje, csak ritkán, mert elég merész, és nehéz megtalálni rá a szereplőket. Kis házi-színpadunkon viszont ebben szereposztásban ez volt ez első előadás. Nem volt egyértelmű álló ovuláció, de…..
Retroberto 2013.07.11 15:19:18
@szövetszöcske: a nagyfarkúaknak azért nem minden nő örül, húzni szokták a szájuk mellett a pinájukat is elfelé, ilyen szereléshez ajánlott a WD40.

Az tényleg furi, hogy nincs csók meg élvezés, csak házilag. Titti ugyan kapott az arcába egy langyos vájling szaftot minden ordításkor, és galóca úr is maszatolt serényen, de az én szakmai véleményem szerint a történtek csak a körmönfont baszás fogalmát merítik ki, mivel elmaradt mindenféle ráhangolódó faszállítás pinába dugott virslievő versennyel és faszrafújt tejszínhabbal, ezáltal csak úgy inmediasrejsz baszás lett, tehát következésképp sok volt a duma meg a pia. Nem baj, nem lehet ilyenkor feladni, a bringa nem állt meg, csak a lánc ugrott le, gurulunk tovább.
Tittikém jók vagytok , csak basszatok még