Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pizzafreak

13 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez eléggé tiszta sornak tűnik, hiszen "Megtévesztő az a kereskedelmi gyakorlat, amely valótlan információt tartalmaz, vagy valós tényt - figyelemmel megjelenésének valamennyi körülményére - olyan módon jelenít meg, hogy megtéveszti vagy alkalmas arra, hogy megtévessze a fogyasztót az alábbiak közül…..
pizzafreak 2016.12.17 13:06:03
@amindenes.blog.hu:

Kedves Bogyóka! Azért egy használtpiaci merevlemezt 1000 napos üzemidővel és egy hónapos garanciával ne hasonlíts egy új termékhez. ;)
pizzafreak 2016.12.18 17:07:19
@amindenes.blog.hu:
Ezt a konkrét típust, ekkora méretben újan nem veszel annyiért. Még szürkén sem.
Vehetsz agyonhasználtan, vagy vehetsz más típust, mert neked mindegy és/vagy nem értesz hozzá. A többi az melléduma.
A Gilbert Pizzéria nyereményjátékot indított a Facebook oldalán "Pizza vadászat" címen. Az oldaluk lájkolása után használhatjuk az alkalmazást, ahol 25 másodperc alatt minél több pizzaszeletet kell kattintással begyűjteni. A játék leírásában az egyik helyen az szerepel, hogy…..
Pizza Blog Debrecen Happy HOT Pizza 2013.07.09 01:16:01
PrológusA frissen indult bloghoz egy frissen nyílt pizzériát választottam. A Happy HOT Pizzéria július 5-én, pénteken nyitotta meg kapuit a Bethlen utcán. Már 1-2 héttel előtte szórólapozni kezdtek, amiken fantasztikus pizzáikat és nyitási akcióikat kürtölték világgá. Persze…..
Pizza Blog Debrecen Apa, kezdődik! 2013.07.05 23:17:47
Bár Debrecen főként a kolbászról híres, a pizzák terén sem kell szégyenkeznie. Jobbnál jobb (és rosszabbnál rosszabb) pizzériák várják az éhező lakosok telefonhívását. Persze mindenhol "a város legjobb pizzáját" árulják, de a számtalan ajánlat közül melyiket is…..
Pizza Blog Debrecen Pizza Vespa 2013.07.28 02:11:55
"Egy szelet Itália"Tízből kilenc pizzéria "eredeti olasz ízeket" ígér, de a Pizza Vespa az a bizonyos tizedik, amelyikből valóban sugárzik az olaszság, az utolsó porcikájáig. Réka ajánlása pedig végképp felcsigázott: csakis a Vespa lehet a következő! A Vespa-szűzA Pizza…..
0. napÍgéretünkhöz híven leteszteltük a fesztivál pizzáját, de jaj, bár ne tettük volna! Ezt a szörnyűséget a Pizza Staff fedőnevű bűnszövetkezet helyezte papírtálcánkra. Az alvilági képzetet erősíti, hogy az internetből SEMMIFÉLE információt nem tudtunk kibányászni…..
Az interjúztatást még gyakorolnom kell, de addig is jöjjön a második fesztiválinterjú, ezúttal Anettel és Danival: pizzafreak: Sziasztok, hogy hívnak titeket? A: Anett. D: Dani. pf: Régóta vagytok kint a fesztiválon? A: Ma jöttünk, ma reggel. pf: Áh, tehát együtt…..
Idén ismét látogatottsági rekordot döntött a Campus Fesztivál. A hivatalos oldal szerint több mint hatvanezren keresték fel július 17-20. között a rendezvényt. Az "első" napon (tehát 18-án) a tömeg még mérsékelt volt. Bár valaki már délután a főbejárat előtt aludt, a…..
Már csak órák vannak hátra, hogy az év egyik (ha nem a legnagyobb!) debreceni rendezvénye megnyissa kapuit: a Campus Fesztivál. Nem tehetünk mást, a heti pizzatesztünket ezen a rendkívüli helyszínen végezzük! A nyári fesztiválok területén rendszerint van pizzázási lehetőség.…..
pizzafreak 2013.07.16 23:04:11
@Zsolt Mester:
Igen, mi is pontosan arra gondoltunk!
A korábbi rendszerben külön menüpontban találtátok a fájlkezelőt, az új adminfelületen nem külön menüpontban találjátok, hanem ott, ahol a használatára szükség van: posztszerkesztés, HTML oldaldoboz szerkesztése és sablon szerkesztés. A fájlkezelő és a képkezelő működése teljesen azonos, csak…..
Pizza Blog Debrecen Mario Pizza 2013.07.12 20:41:02
Mario a színre lépTeljesen véletlenül bukkantam rá a mai pizzateszt alanyára, a  Mario Pizzára. Facebookon kerestem valamit, és az ő oldaluk volt az legelső találat a "pizza" keresőszóra. Bár eddig egyáltalán nem hallottam róluk (ami debreceni pizzériák tekintetében elég…..
Pizza Blog Debrecen Pizza Via 2013.07.10 21:40:42
  Kérem a következőt!Az első nagy teszt témája adta magát: egy új pizzéria szinte a szomszédban, ellenállhatatlan. De ki legyen a következő? Jelölt van bőven, a választás nehéz. Ahogyan közöttük böngészgettem, egy apró részlet megütötte a fejem: "Pizza Via ... 32…..
Pizza Blog Debrecen A szempontok... 2013.07.06 17:16:08
Összeállítottuk a szempontokat, amik szerint a pizzériákat értékeljük majd.A pontok felét maga a pizza értékelése adja, a másik felét pedig a pizzéria egyéb viselt dolgai.Pizzéria (50 pont) arculat (honlap, szórólap, facebook oldal, reklámok, stb.) (10 pont) választék…..