Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyram

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nana segítség a kedves olvasóimnak:EDZÉSRŐL SZÓLÓ RÉSZ:_______________________   legutóbbi helyzetjelentő cikkem a sziasztok, dagi vagyok, csak most bazi erős. legutóbbi programom március 31-el véget ért. tehát ugorjunk oda, ahonnan kezdődött.  január vége,…..
Kondibandi Méregetés 2013.09.24 02:06:54
Hol is kezdjem. Talán elsőre egy kis helyzetjelentés a tápkiegekkel kapcsolatban.A HMB továbbra is ihatatlan, de azért lecsúszik egy kis boleróval. Már kezdem megszokni egyébként. A többi kieggel nincs baj, lecsúsznak gond nélkül.Egy hét után amit észrevettem, hogy egyértelműen…..
Kondibandi Indul a móka 2013.08.05 15:23:44
Üdv újra itt!Ma még punnyadok egy kicsit, tegnap érkeztem haza nyaralásból, de holnap már indul a tömegelés és ha minden úgy alakul ahogy szeretném (tehát nem zsírosodom be túlzottan), akkor jövő májusig nincs megállás.Az edzéstervem és étrendem kész. 260g CH-ról indulok,…..
Itt vagyok, élek még. Bár nem sok híja van a dolognak, hülyére zabáltam magam az elmúlt pár napban. De nem baj, kellett ez, most meg már szinte kívánom is a tiszta kaját, annyi szemetet sikerült összezabálnom. A súlyom most eléggé ingadozó, 74-76kg között mozog, ami várható…..
Kondibandi Mell + tricepsz 2013.07.06 00:30:40
Gyors leszek, mert baromi fáradt és nyűgös vagyok, nagyon utálom már ezt az egészet. Ma sikerült a városba bemenni, ahol persze minden sarkon van egy gyors-étkezde...ennyi kínt kiállni már nem embernek való.Fekvenyomás: 1x20 (rúddal), 1x15 (40kg), 2x10 (50kg), 1x9 (55kg), 1x6…..
Cyram 2013.07.09 09:43:08
@K.K. 95: biztos hogy szinte semmi izmot sem vesztettél, ami kiment belöled az max a glikogèn, meg víz ès ezért kisebbnek tünsz, menj el edzeni ès utàna zabàlj be ch-bol ès újra ugyanúgy fogsz kinézni, úgyhogy nyugi nem kell fèlni az izomvesztèstől ennyire :D
Az is lehet ha most egy ideig stagnáltál a súlyokban akkor most elkezdesz nőni. De ha legközelebb nem leszel súlyközelben akkor próbálj meg csinálni valami youtube-os "no equipment" vagy "bodyweight workout" -ot, az angolokon pedig nem az nem látszik meg hogy nem tiszta a kaja hanem az hogy jólét van és kalóriadúsak az ételek így azokból könnyen esznek többet mert pénzük van rá.
Kondibandi Mell + tricepsz 2013.06.27 13:25:19
Úgy látszik engem is utolérnek az emberi dolgok. 2-3 napja rossz a közérzetem és tegnap este óta a fejem is kicsit fáj. Kissé erőtlen is vagyok, szóval nagyon nagyon örülök, hogy már a diéta vége felé közeledek.A mai edzés pocsék volt, végig lüktetett a fejem, szarul aludtam…..
Cyram 2013.07.05 21:39:41
Szia, szép eredményeket értél el, követem a blogodat. De ha nem bánod adok egy két segítő jellegű tanácsot a jövőre. A szálkásításhoz: nagyon kevés kalóriát fogyasztasz ennél többel is fogyhatnál ha lelassul a fogyás nem a ch-n kell csökkenteni hanem egy refeed napot beiktatni. Ennek nézz után. Nem kötelező a kardió/aerob tök mindegy minek nevezed, kalóriaégetésre van, te napi 1800 kalóriával hova akarsz tovább égetni? Semmi zsírt nem viszel be és ez nagy hiba. Minimum 0.7 g/ tskg zsírt kell bevinni szálkásításkor. A zöldségek olyan szinten kellenek hogy a napi 20-30 g rost meg legyen. Nem tudom a csaló étkezések mennyire hiányoznak de semmiben se csökkentenék az eredményességed kicsit nézz utána az iifym-nek.
A következő szálkásításra ha jobban akarod érezni magad itt van ez a cikk:
www.simplyshredded.com/layne-norton-the-most-effective-cutting-diet.html

A másik, tömegelés, ezzel a koplalós diétával úgy elrontottad az anyagcserédet hogy nagyon hamar fogsz zsírosodni. Neked ki kéne próbálni a Reverse Dieting-ez annyit tesz hogy a mostani étrendedbe kezded visszaadni a kalóriákat neked elsősorban zsír mert semmit se viszel be és szénhidrát formájában. Erről is van cikk: www.machinemuscle.com/reverse-dieting-to-stay-lean-all-year/
Az a lényeg hogy lassan emeled a kalóriákat amíg nem kezdesz el lassan növekedni. De probalj lassan addig felmenni velük hogy nem nősz semmit. Így gyorsabb lesz az anyagcseréd.magasabb kalóriabevitelnél kevésbé fogsz zsírosodni. Kipróbálhato az átmeneti böjtölést a minél szálkásabb tömegnövelés érdekében ha már elérted azt a kalóriaszintet amivel a te általad kitűzött 0.25 kg/ hét. Gyorsaságban nősz, erről magyar cikk van:
powerbuilder.hu/hir.php?cmnewscmd=n&cmnewsid=PWB-Advanced-Diet-1.-resz
www.powerbuilder.hu/hir.php?cmnewscmd=n&cmnewsid=PWB-Advanced-Diet-_2.-resz_
Tudom te meg vagy áldva a shop. Builder tanácsaival de annak nagy része alaptalan broscience.