Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kamarásné Vica

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Kamarásné Vica 2014.10.16 08:07:52
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Ha szereted a különleges és hasznos kiegészítőket, akkor szeretném Neked bemutatni, az Anna és István által, kézzel készített Postbook-okat! A naplód, nemcsak a személyi menedzsered lesz, hanem egy szuper kreatív társad is, melyben minden napra jut néhány befejezetlen mondat,…..
Kamarásné Vica 2013.09.20 13:04:43
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
Kamarásné Vica 2013.09.20 09:30:19
A tanszerek, iskolatáskák mellett a megfelelő iskolai ruházatról sem szabad megfeledkeznie a szülőknek! Új nadrágok, pulóverek, pólók, kabátok és még számtalan kiegészítőre van szüksége a kicsiknek, hiszen nőnek, mint a bolondgomba! Ezek a költségek, ha egyszerre jönnek,…..
Kamarásné Vica 2013.09.04 11:24:48
Végre megérkezett a jó idő és eljött a vízi mókák ideje, ha még nem szerezted be a megfelelő kellékeket, akkor most mutatok Nektek egy-két bomba játékot a Játéknet.hu oldaláról, amivel biztosan nem fogtok unatkozni! Ha beleszerettél valamelyik játékba, akkor kattints a képre…..
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
Kamarásné Vica 2013.07.05 20:11:48