Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andromeda1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem könnyű megtalálni a Hernádi Zsolt egekbe magasztalásáról szóló címlapsztorit a Heti Válasz friss számában, hirtelen elszaporodtak a fizetett oldalak, alig van hely a tartalomnak. Borókai főszerkesztő bizonyára megveregeti a hirdetésszervezők vállát, ez jó mulatság, férfi…..
 Lázárra hatott Mr. Busta. Pávagyereknek nevezte a Csányi Sándort. Az OTP góré most nekitámad mert Buktát akar Jani módra. Egymásnak feszül a jobboldali politika és a jobboldali tőke. Nem jó jel ez az országra nézve. Mikor a farkasok egymást falják föl, akkor a juhok már…..
Magyarországon szinte mindenki a nyúlfarknyi pornós múltján csámcsog, azonban ez a közvetlen, helyes, belevaló szexi lány már több, mint egy évtizede sikeres DJ-ként járja a világot. Horvátországban egyike a legnagyobb sztároknak. Niki Belucci többek között azt is elmondja…..
andromeda1 2013.07.11 12:35:39
@Teragigamega lélek: éleslátó lélek, meg még fontos a HD képhez: Niki két dolog miatt fürdik minimálisan a nyilvánosság fényében.
1. a pornós néven ugyan mit is hitelesithetne, hová is hivhatnák interjúkra?a zenei véleménye ugysem irányadó

2. mint a pornóipar áldozatainak általában kisebbségi érzése van, a többnyire gyermekkori stigmákra visszavezethető sérülés nyomán alárendelt szerepvállalás (izgalmi tárgy,pornó-objektum, stb) nem éppen ideális celeb-előképző.

Csendesen teljesit, húzza az igát, hiszen ennyit az előző szerepvállalásával a büdös életben nem keresne, s szükségből hordja a pornós nevét. Sokat hoz ez a név. Az eufemizáló cikkekhez ez kivánkozik a teljesség kedvéért.
andromeda1 2013.07.11 18:42:04
@Koriander: nem nyomunk vissza senkit sehová ezekkel a véleményekkel, csak megjegyezzük, köszönhetően az internet biztositotta nyilvánosságnak, hogy az ilyen csúsztatásokra, s ferditésekre épülő piár-riportok kapcsán mi a véleményünk, s mi a valóság.
Niki nekem amúgy szimpatikus, s pont azért mert eddig nem fényezte magát halálra, szerény, s éppen azok tesznek neki rosszat s ingerlik az emberek egy részét, akik ilyen heroizáló képet festenek róla.