Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szarmedve

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
újbarbár Drugstore Cowboy OST 2015.08.18 00:16:31
Az előbb említett Gus Vant Sant mozi legberagadósabb zenéje egyértelműen Desmond Dekker pre-marley reggae- és ska-guru Israelites című szabadság-himnusza.  Többek között Dekker és Jimmy Cliff…..
Az önpusztítás többféle lehet. Olyanokkal lenni, akik nem szeretnek, olyat csinálni, amit nem szeretsz, úgy élni az életed, ahogy nem szeretnéd és persze a kilátástalanság és gyökértelenség érzésének pirulákkal, piával és minden szarral való tompítása is idetartozik.…..
Próbáljuk úgy élni az életünket, hogy a lehető legnagyobb idő- és energiamegtakarítással végezzük mindennapi és nem mindennapi dolgainkat is, legyen az egy villanykörte becsavarása vagy épp az ágytól az íróasztalig való eljutás mesteri fokon űzött helykihasználó és…..
Tele van alternatívnak mondható számokkal a mai dalmegosztás, de ez persze olyan tág meghatározás, hogy még így is változatos tud lenni az anyag, hiszen egészen különbözőképpen alternatív produkciók találhatóak benne a sima alt rocktól az elvont hipszterkedésig és a…..
szarmedve 2015.07.06 13:50:20
Van olyan ember, aki nem ismeri a Get Lucky című Daft Punk-slágert? Ugye, hogy nincs! Ezért fogja most mindenki szakértői füllel megvizsgálni, hogy a két francia vajon tényleg lopta-e az említett dal alaptémáját vagy nem. Történt most ugyanis, hogy valaki ráakadt egy 2011-es…..
„Hétvégenként punk vagyok”..
szarmedve 2013.07.05 16:19:09