Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laci-bacsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Combat Gear Blog AMD-65 2015.07.06 08:00:00
Úgy gondolom a gyakran idelátogatók számára nem kell bemutatnom a magyar fegyver ipar egyik utolsó műremekét, az AMD-65-ös gépkarabélyt. Sokan így is tekintenek rá, pedig azért bőven akad rajta kifogásolni való. De így vagy úgy, mégis hazai tervezésű, hazai termék, még ha az…..
A formára készített műanyag tokok nem véletlenül örvendenek nagy népszerűségnek akár a rendvédelmi, akár a civil piacon. Olcsó, egyszerű és tökéletes illeszkedést biztosít, ezáltal a legoptimálisabb eszközkezelést (fegyver elővétel, tárcsere) teszi lehetővé. Hátránya…..
Egészen a közelmúltig a Rendőrségnél nem volt rendszeresítve egységes taktikai öv. A legtöbben saját szerzeményeket használtak, amiket aztán állomány illetékes parancsnoki szinten éppen vagy engedélyezve volt vagy tiltva, de legjobb esetben is csak a megtűrt kategóriába…..
Combat Gear Blog Revision Sawfly 2013.04.16 08:00:00
A brit hadsereg katonái számára szintén fontossá vált a szemvédelem a lassan vége felé közeledő afganisztáni és iraki konfliktusokban, ezért  a Revision cég Sawfly védőszemüvege került rendszeresítésre náluk. Igazság szerint ugyan azon funkciók és kiegészítők…..
Combat Gear Blog XDM 2013.04.22 08:10:40
A horvát HS 2000-es igazi sikertörténet, hova tovább bizonyítéka annak, hogy egy kis szerencsével és kitartással sikeres lehet valaki, még egy polgárháború sújtotta országban is. A pisztoly tervezője Marko Vukovic, aki a HS 2000 előtt két korábbi pisztolyt készített már. A…..
Laci-bacsi 2013.07.05 12:35:17
@nikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk: A pontosság kedvéért nem kakasos elsütőszerkezetű a pisztoly. Kakas nélküli. Előfeszített SA elsütő elemmel.
A brit katonák a személyi ruházatot illetően jól ellátottnak számítanak. Jól bizonyítja ezt az is, hogy jelenleg legalább három sivatagi bakancs van rendszeresítve náluk. Az egyik ilyen a Magnum sivatagi bakancsa. A bakancs első ránézésre is puritán, egyszerű de a Magnum hazai…..
Laci-bacsi 2013.07.05 11:28:06
@joni firpo: A középső feszítő fixálja a fűzőt, magyarul két különböző feszességet lehet ez által beállítani az alsó rész és a felső rész között. Lehet alul feszesebbre húzni, majd felül lazábbra hagyni, vagy épp fordítva.