Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulkin

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn este a hetedik évad negyedik epizódjával folytatódott az HBO Trónok harca című sorozata. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk a rész cselekményét...
bulkin 2017.08.08 06:14:45
@Fiona J. Jones: Ó nem is tudom, mondjuk az, hogy Sansát nekiadta Ramsay-nek? Persze, nincsenek érzelmei, de nem is gonosz terveket szövöget Kisujj ellen, csak verbálisan odabökött egyet, és szólt neki, hogy öcsi tudok minden lépésedről.
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
A nagy mélyrepülés után, úgy tűnik megtaláltam a hadijáték szupertitkos toborzó eszközét, ami nem más mint a D-Day Landings, Memoir 44. A játékosnaptáram máris tele van, szombaton Tamás ellen játszottam mint német a Sword Beachet, vasárnap Imi és Sándor vívott meg egy Sword…..
bulkin 2015.06.02 12:06:52
Tényleg van és 80 dollár.. ennyiért lőtték le Dokit a Vissza a jövőbe 3-ban :) És tényleg sok pénz :)

szellemlovas.hu/tarsasjatekok/index.php?r=webboltTermekValtozat/view&termek_valtozat_id=7321&uj_termek=1

Pedig töprengőben vagyok, a tőlük vásárolt World of Tanks játékot 70%-os garancia áron visszaveszik (van ilyen szolgáltatásuk, tök jó, nem tetszik a játék, nem bukod el a pénzed, legalább valami visszajön), és erősen töprengek mire cseréljem be, az egyik tippem ez lenne, ha nem lenne mocskos drága, gondolkozom a Star Wars: Lázadók vs Birodalom 2 személyes kártyán, és a Memoir alapjátékon is, de tanácstalan vagyok, mint egy kisközség 30 évvel ezelőtt :)

Te mit vennél most meg? A Space Hulk jó tipp volt, szóval odafigyelek a tanácsaidra :)
 Van olyan amikor az embernek klasszikus és humoros szólások ugranak be amikor egy cikket elolvas, Selmeczi Gabriella szóvivő "szenátor" asszony mai beszólására csak ennyi ugrott be:Laár András után szabadon: Mondja, Maga normális ?????„Magyarország…..
Azt hiszem joggal pályázhatna a 105IeFH18B2 francia prémium arty a világ legcsúnyább tankjának nevére de maradjunk inkább annyiban hogy a 7.3-ban lesz megvásárolható és elég meglepő teljesítményre képes... A 8.6-ban kikerült a játékból, több paramétere megváltozott, emiatt…..