Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tigriscsik

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerencsére a LUSH fantasztikus, illatos, szappanos, habfürdős csodatermékeit már senkinek nem kell bemutatnom. Tökéletes választás lehet egy hétvégi relaxáláshoz, egy szerelmes habfürdőhöz vagy akár egy stresszes hétköznap lezárásaként. Szeretem a filozófiájukat - engem ez…..
Szerintem a Vanish márkát minden Hölgy ismeri, biztosan találkozott már és ki is próbálta valamelyik termékét. A tapasztalt háziasszonyok már évtizedek óta keresik az igazi csodaszert a…..
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
tigriscsik 2015.06.30 19:47:37
Egy Anyának, Szülőnek az a legfontosabb, hogy kisgyermeke boldog, kiegyensúlyozott legyen és ehhez természetesen minden körülményt biztosítania is kell. A kicsik legelső éveiben a pelenka az egyik főszereplő kiegészítő, melyben már rengeteg féle, fajta modell közül…..
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
tigriscsik 2014.12.03 13:48:45
Előző héten a fiús családoknak ajánlottam játékokat a Játéksziget kínálatából, most a kis királylányok következnek!:) Én alig tudok választani, rengeteg szuper terméket találtam, ezek a kedvenceim, amik közül nálunk biztosan lesz majd a karácsonyfa alatt…..
tigriscsik 2014.11.27 18:13:28
Eddig Te is csak álmodoztál a tökéletes melltartóról? Képzeljétek el, hogy a TRIUMPH most egy olyan garantált szolgáltatást álmodott meg, mellyel segítenek megtalálni a legideálisabb melltartót, ami valljuk be sokszor sokkal nehezebb feladat, mint azt gondolnánk…Mi a…..
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..
Kedves Anyukák, nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de én úgy gondolom, hogy a gyermekünk öltöztetésénél elsődleges szempont a praktikus és egészséges ruhák és cipők kiválasztása. Rengeteg divatos lábbeli kapható, mégis kevés az olyan köztük, amely kifejezetten a gyermek…..
Végre megérkezett a jó idő és eljött a vízi mókák ideje, ha még nem szerezted be a megfelelő kellékeket, akkor most mutatok Nektek egy-két bomba játékot a Játéknet.hu oldaláról, amivel biztosan nem fogtok unatkozni! Ha beleszerettél valamelyik játékba, akkor kattints a képre…..
A mai háztartásokban sok olyan termék található, amely megkönnyíti a nők mindennapi életét! A mosás egy „must have”  kihívás a hölgyek mindennapjaiban ezért fontos, hogy a megfelelően kiválasztott mosógépek mellett olyan hatékony mosószereket használjunk, melyek…..
tigriscsik 2013.07.04 22:51:44