Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gebiszon

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amíg Rosie testét készítik elő a temetésre, a család is készülődik, Mitch talál egy mandzsettagombot Stan zakójának zsebében. Sarah korábban eltűntnek nyilvánított lányok fotóit nézegeti. Főcím után jön Regi, aki ugyan favágónak öltözött, de legalább hoz reggelit az…..
hogyvolt Gyilkosság 1x05 - Super 8 2013.08.15 09:00:00
Kora reggel Bennet érkezik az iskolába, Sarah és Holder már a parkolóban kifigyeli, nem sokkal később le is csapnak. Mondd csak el szépen Bendzsó barátom, miért nem említetted, hogy iskolán kívül is találkozgatsz Rosie-val? Ó, a Seattle All-Starsban sokan önkénteskednek. Lehet, de…..
gebiszon 2013.08.15 21:21:38
@BundásRigó:
és akkor kérnénk is egy kis extra hogyvoltot ;)
gebiszon 2013.08.15 21:29:39
@BundásRigó:
hogyvolt the killing 1x05 stand up itt ;)
Kris kihallgatáson, rázza a hideg, meg minden baja van, mert hiányzik neki az anyag. Ő nem csinált semmit, különben is: nem tarthatják itt akarata ellenére. Lejátszanak neki egy részletet a pénteki videóból, amiben Rosie arról beszél, mit szeretne csinálni az elkövetkező 10…..
gebiszon 2013.08.08 16:03:37
@mokamini:
én jamie munkamániás karakterét ötvözném rick (rendőrcsaj pasija) papucsságával :D az lenne a legjobb kombó (nekem XD)

bár kérdés h épeszű férfi meddig bírja sarah mellett... ( a tökei nélkül :P )
Richmondék érkeznek a szakadó esőben, a megvadult riporterek már azt akarják tudni, mikor jelenti be a visszalépését, mit tud az áldozatról, a gyilkosságról. Tényleg, Rosie Larsen TB számát nem tőle akarjátok hallani? Mindegy, Rich megmondja a frankót: igen, az ő kocsijukban…..
A köztévé kettévágta a pilotot, én viszont egyben írtam meg eredetileg, ez magyarázza a kurta-furcsa kezdést. A szülők azonosítják a holttestet, majd megteszik a vallomásukat arról, milyen körülmények közt látták utoljára a lányukat (iskolai halloween buliba készült),…..
hogyvolt Gyilkosság 1x01 - Pilot 2013.07.04 11:00:00
Borongós hajnalon indulunk, egy vörös hajú nő fut az erdőben. Engem kicsit Sydney Bristow-ra emlékeztet, de persze nem olyan menő. Közben néha beflesselünk egy lánykát, aki éjjel, hiányos öltözetben menekül, és ha jól sejtem, a helyszín ugyanaz. Szegény próbál nagyon kicsinek…..